Bramac reviva méretek

Gyermekkorunk kedves tetőformái a Magyarországon legkedveltebb színekben idézik meg a régi idők hangulatát. Anyag, nagy szilárdságú, anyagában is színezett beton. Bramac Tectura tetőcserép. Színválaszték, a cseréptípusoknak megfelelő. Alkalmazhatóság: alátétszigeteléssel 25°-tól.


Egy négyzet- méterre azonban csak tíz darab kell belőle, így négyzetméterenkénti súlya más fedőanyagokkal nagyjából azonos. Más fedőanyagok darabonként könnyebbek lehetnek, de több kell belőlük . Anyaga: nagy szilárdságú , anyagában színezett beton. Felület: sima és Novo felületû. Beton tetőcserép és idomcserép. Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.


Anyag: nagy szilárdságú, anyagában színezett beton. Legyen Ön az első, és írja meg a véleményét. Hogyan értékeli ezt a terméket? Ingyenes házhozszállítás.


INGYENES kiszállítás az ország területére raklap felett! Rubinvörösben tetszik a legjobban? A megszokottnál nagyobb méret , egyedi forma, gyorsabb kivitelezés! Az élgerincek legalsó legömbölyített végű kúpcserepe amely alkalmazásával egyszerűbb a gerincképzés és egységesebb a fedéskép mint a kúpcseréplezáróval és kúpcseréppel. Rögzítőcsavarral valamint kúpcserép rögzítővel viharállóan rögzítendő.


A tradicionális íves vágású forma már a takarékos megoldást kedvelők számára is elérhető. A felújítók vagy hagyományos stílust kedvelők választása, cserére érett kerámia tetők kiváló alternatívája. BRAMAC REVIVA LUMINO PLUS TETŐCSERÉP. Mindkét típusnak van egy különleges tulajdonsága, ami kiemeli őket az általános cserép kategóriából. Tartó: Anyag: bevonattal ellátott alumínium öntvény.


Biztonsági rács: Anyag: bevonattal ellátott alumínium öntvény. A hagyomány újjászületése. A régi épületekhez illő cserépforma a látványos, esztétikai fedésképe mellett ugyanolyan fontos a hatékony esőelvezetés és a mérsékelt költség is.


A praktikus, bal oldali vízhornyok elvezetik a vizet, ezért nem kell nagy átfedéssel, sűrűn egymásra rakni a sorokat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése