Cserepeslemez színek

Trapézlemez színminták és cserepeslemez színminták közül kedvére válogathat a RAl színskála színei közül. Válasszon homlokzatához megfelelő színt. Cserepeslemez , trapézlemez színek és bevonatok rendelhetőek akár 50ÉV garancia.


Saját gyártású termékeink esetén érvényes RAL fényes színek : Az alap szerves bev. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!

Lindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. A többrétegű bevonati rendszer az acéllemezt úgy védi meg a korróziós hatásoktól, hogy egyben esztétikus, színes felületet ad. Tekintse meg színskálánkat és válasszon akciós, standard és prémium trapézlemez és cserepeslemez színek közül! Sinus cserepeslemez Hódfarkú cserepeslemez.


Választható színek : Az alábbi színű alapanyagokból folyamatosan van raktárkészlet, így a méretre gyártás rövid határidővel vállalható. A képernyőn, illetve nyomtatásban . A Swedsteel acél cserepeslemez termékek a hagyományos égetett agyag és beton tetőcserepek mintázatát adják. Alacsony önsúlyú, felületvédelemmel ellátott.


Széles bevonati rendszer és színválaszték, több mint féle árnyalat: lakossagi- szinek.

Akciók a trapézlemezekre, cserepeslemezekre, szendvicspanelekre. A hódfarkú cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, mivel a cserepeslemez horganyzott színes acélból készül, így a cserepeslemez könnyű és könnyen szerelhető a tetőre. A cserepeslemezt leginkább a családi házak tetejének burkolásához választják. Vásárolja meg trapézlemezét cserepeslemezét közvetlenül a gyártótól! Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez, cserepeslemez , szendvicspanel és szelemen forgalmazása.


A cserépformájú megjelenése adoptálja az igazán esztétikus megjelenését, a sok szín és különleges bevonatok adják a széleskörű felhasználási lehetőséget számos épülettípusra és épületfunkcióra. A tetőknek el kell viselniük a természet minden viszontagságát. Ezért egy tetőfedésre kiválasztott anyagnak meg kell . Az alapanyag tűzihorganyzott acél, amely- nek kiváló a korrózióvédelme, nagy szilárd- ságú és kemény, nem éghető anyag. Gazdag szín - és formaválaszték.


A választékos forma- és színvilágának . A tetőfedő rendszer családi házak, új vagy régebbi tetőszerkezetek, középületek, egyházi építmények, ipari objektumok fedésére egyaránt alkalmas. Kitűnő mechanikai tulajdonságainak és kemény tetőcserép kinézetének köszönhetően alkalmas valamennyi félnyeregtető, nyeregtető, . CSEREPESLEMEZ KIEGÉSZÍTŐK. A fenséges, de elérhető. Minden ami szükséges lehet.


Moduláris cserepes lemez típusok és színek. Venecja elem, Murano elem.

Rendelhető színekért kattintson: ide. Rendkívül nagy méretű tetők esetében, ahol nem ajánlott egyetlen lemezzel lefedni a tetőt, két vagy több darab fém cserepeslemez használata szükséges. Ennek érdekében meg kell.


A színek különböző képernyőkön eltérő színűek lehetnek. További színek egyeztetés alapján. A Polmetál Pruszynski Kft.


A cég a Grupa Pruszynski csoport tagja, mely Lengyelországban piacvezető a fém tetőfedő anyagok gyártásában. Cégünk elsősorban ipari és mezőgazdasági könnyűszerkezetes csarnokrendszerek elemeit, tartó és burkoló lemezeit, . Az acél és a hagyományos tetőcserép legjobb tulajdonságait egyesíti magában. A megrendelt méretek kívánt hosszban legyártása, a színek nagy választéka és a kiegészítők széles palettája maximálisan kielégíti a vevői igényeket. Kiváló megoldás új építésekhez és felújításokhoz egyaránt. Masszív tetőburkolat, amely.


A szinuszos cserepeslemez gyártását a megrendelést követően akár azonnal, de legfeljebb 2-napon belül vállaljuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése