Házépítés debrecen

Sokszor merül fel Önben a házépítés gondolata, de elkedvetlenedik a félmegoldások és akadályok láttán? Cégünk fő tevékenysége az építőipari generál kivitelezés , de széles körű szolgáltatásaink közé tartozik az egyéb építőipari részmunkafolyamatok felvállalása is, a folyamatban lévő építkezéseknél, . Az alábbi dolgokat tartjuk legfontosabbnak a kivitelezésünk során: Kiemelten energiatakarékos épületek kivitelezése. Mert a fel nem használt energia a legolcsóbb energia, hiszen . Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése, építész tervezés.


Generál kiviteli és engedélyezési terv készítés. Valamint generál és kulcsrakész házépítés , kivitelezés, lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész . WC is elhelyezésre került az épületben. A gépkocsik számára egy dupla férőhelyes garázs áll rendelkezésre. A nappali-étkező-konyha trió egy légtérben,. Modern családi házak építése.


Szolgáltatásaink: A City Best Hause Kft vállalkozik energiataka-rékos házak ( ytong, tégla, könnyűszerkezetes) tervezésére, legyártására, helyszíni szerelésére szakszerű kivitelezésére, teljeskörű szaktanácsadás. A házépítés a megrendelő által kiválasztott készültségi fok szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész szerint . Elképesztően jól néznek ki! Egy debreceni cég készíti! Cégünk vállalja családiházának megépítését, az alábbi technológiák felhasználásával, tégla, prokoncept, fa könnyűszerkezet, fém könnyűszerkezet, gerenda és rönk. Elérhetőségeink: Dryvit Profi Kft.


Mindössze millió forintból lehet kihozni ezzel az új technológiával egy 1négyzetméteres, szigetelt házat már hazánkban is! Kulcsrakész, energiatakarékos családi ház , Horizont technológiával. Gyorsház építése, tetőtér beépítés.


Strukturált hőszigetelt panel. Debrecen , Karabély utca 3. Osb lapok között nikecell van, egy tábla egy ML Mercit is elbír annyira erős! S nap alatt felállítható! Olyan egyszerű felépíteni mint e legót!


Mivel házépítő cég vagyunk, csak az ingatlan reklámozásában veszünk részt, de sem a pénzforgalomban sem az adás-vételben nem. A sikeres eladás esetén nem számítunk fel jutalékot. A legnagyobb érdeklődést kiváltó házaink: Ezen a weblapon egy rövid összeállítást.


Tetőt mindenki feje fölé Lakáshozjutást Elősegítő Közhasznú Társaság vállalja fa alapú könnyűszerkezetes ház építését, teljes körű kivitelezését. A szervezeti formának köszönhetően igen kedvező áron.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése