Magyar napelemes cserép

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. A Terrán szolár megoldás különlegességét az adja, . Szolár-, vagyis napelemes cserepet fejleszt a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME). A prototípus már el is készült, az új cserép a társaság szerint jövőre kerülhet . A napelem cserép gyártása júliusban kezdődik, Magyarországon olcsóbban értékesítik maj mint a külföldi partnereknek.


Szolárcserép fejlesztésébe kezdett a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. Pár napja jött a hír, amit még az MTI is megírt, hogy a Tesla bemutatta napelemes cserép megoldását. Tóth Miklós lassan fél évtizede dolgozik a napelemes tetőcserépen.


Hírportálunkon éve jelent meg az első hír a találmányról, azóta időről-időre felbukkan egy hír, hogy épp indul hamarosan a gyártása. Most magát a feltalálót kérdeztük és az alternativenergia. Heteken belül elindul a gyártása annak a napelemes tetőcserépnek , amelyet forradalmi újításként emlegetnek világszerte. A Géniusz Európa nagydíjjal jutalmazott termék szabadalmát és a gyártási technológiát a . A fejlesztés különlegességét az adja, hogy a napcellák olyan speciális módon lesznek az egyedi tetőcserepek felületébe integrálva, . A napelemes tetőcserép előnye, hogy egyenként cserélhető és bővíthető.


Az egyes elemek vezeték nélkül is összekapcsolhatók, teljesítményük összeadódik. A meghibásodásról a cserép világító éle tájékoztatja a tulajdonost, ezután a megrongálódott darab egyszerűen kiszerelhető, . Igen már kapható a tetőbe integrálható napelemes cserép , vékonyrétegű, monokristályos és polikristályos kivitelben is. Informálódjon nálunk a részletekről! Itt a magyar napelemes tetőcserép.


Filed Under: Podcast Cimkék: cserép mol napelem otp zöld iránytű. Egy Himalájában elveszett radioaktív csomagról, valamint az EKB lakossági pénzügyi felmérés szólunk nyitásként. Aztán jó tőzsdei hangulatról számol be Varga Zoltán (Equilor). Münchenben és Budapesten is.


Az új magyar világszabadalmat, az ún. Idén novemberben kezdik gyártani a BAZ -megyei Harsányban. A megrendelők között nyugat-európai, amerikai és ázsiai ügyfelek is vannak. Jövőre már kapható lesz a magyar napelemes cserép.


Maga az ötlet egyébként nem új, olyannyira nem, hogy ezen a blogon közel éve írtunk a napelemes cserepekr?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése