Method feeder kosár szett

Használhatjuk hagyományos etetőanyagokhoz, vagy az egyre népszerűbb magas halliszt tartalmú method mixekhez. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, egyre jobb eszközöket adhatunk a horgászok kezébe. Az egyszerű használhatóság, precíz kialakítás, modern kivitelezés és maximális hatékonyság ötvözete a Haldorádó feederkosarak legújabb tagja.


Használhatkjuk hagyományos etetőanyagokhoz, vagy az egyre népszerűbb magas halliszt tartalmú method mixekhez. A lapos aljú kosár teljesen belesimul a mederbe, így észrevétlen marad a halak előtt.

A speciális method feeder kosár az etetőanyaggal töltött formába nyomva egy mozdulattal megtölthető. Minden ismétlődő művelet után biztosak lehetünk benne amellett, hogy szabályos formát kapunk a hosszú . CARP HUNTER METHOD FEEDER KOSÁR TÖLTŐ FORMA. CARP EXPERT LONG-CAST GIGANT KOSÁR. A fenekező horgászat további tökéletesítésére született eszköz már most óriási népszerűségnek örvend a horgászok körében. A szett nem tartalmaz ólmot, így a környezetünket is védjük a használatával!


Akciós termékek online horgászboltunkban. A szetthez tartozik három különböző súlyú Method Feeder etetőkosár 20gr, 25gr, 30gr, valamint Method Feeder Mould etetőanyag töltő, és 3db forgókapocs.

TúrFishing Webáruház és Horgászbolt. Díszállat és Horgászcikk termékek diszkont áron, akciósan! Method Etetőkosár választék elérhető a kínálatban. Ha Horgász Etetőkosár, akkor Super-Akció. Leleményes pontyhorgászoknak köszönhetően ismét egy olyan technika forrta ki magát, és terjedt el a feeder horgászatban, . Gyártó cikkszáE-D-SF2.


Vásárolja meg a Vaterán egyszerűen, akár regisztráció nélkül: 7Ft - Top minőségű method feeder kosár csomag. A szett 2db in-line method kosarat tartalmaz forgókapoccsal. A legtöbb method töltővel kompatibilis kivitelezés. A széles bordaközöknek köszönhetően az etetőanyag garantáltan nem ragad be a kosarunkba . By Döme TEAM FEEDER Long-Cast Method kosár szett XL 65g. Silstar Method feeder kosár szett.


A kosár cseppformája úgy lett kialakítva, hogy precíz és pontos dobást tegyen lehetővé. Dobáskor nem csavarodik illetve az elkeskenyedő forma miatt az aerodinamikája is kitűnik a többi márkától. Talpa nem ólomból hanem un.


A zsinór a teljes testben fut végig. Balzer Method Feeder kosár.

Elastic Method Feeder kosár ( gumis). Carp Zoom method kosár szett.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése