Padlásfeljáró létra zár

A FAKRO a világ egyik vezető padlásfeljáró lépcső gyártója, termékeink biztonságos és könnyű hozzáférést biztosítanak a beépítetlen tetőterekbe, a költésgek és helyfoglaló fix lépcsők helyett. A FAKRO padlásfeljáró lépcsők összecsukása illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt állapotukban . A zár és a fém nyitórú melyek a lépcső tartozékai, az ajtólap biztos zárását szolgálják. Fakro LWM Fémlétrás Hőszigetelt padlásfeljáró lépcső.


Lakat-, Létra - és Ládapántok. Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve, Alapértelmezett, Ár. A tokkeretek anyaga mm-es bútorlap, az ajtók azonban csak mm-es lécezett bútorlapból készülnek, zárásukat csapózár biztosítja. A lenyíló ajtók és a rajtuk levő létrák súlykiegyenlítését rugófeszítésű karmechanizmus végzi, így az ajtó- és a létrák mozgatása egyáltalán nem nehéz.


E padlásfeljáróknak van tűzgátló . A lehajtható létrás padlásfeljárókat sokan ismerik. Ezek azok a szerkezetek, amiket be kell építeni egy a szoba mennyezetébe vágott alkalmatos nyílásba. Csukott állapotban csak egy sima ajtót látunk, de lenyitva egy három-négy tagból álló, kinyitható létrát kapunk, amelyen felmehetünk a padlásra.


Kilincs, zár , lakat, széf, faház, kulcs, bútor és konyha kiegészítő, ajtózár, zárbetét, postaláda, széf, fogantyú, gomb, alu létra , alumínium létra , mosogató. Az LWK Komfort összecsukható padlásfeljáró lépcső anyaga, kiváló minőségű erdei fenyő. Hőszigetelt ajtólappal készül, melynek mind a két oldala fehér színű, fém kapaszkodóval van ellátva valamint lépcső alján talpazat található (csak részesnél). A külső, látható felület sima, nem jelennek meg rajta a szerelvények elemei.


Az eredeti szerkezetű nyitó szerelvények úgy készülnek, hogy részei ne nehezítsék meg a feljutást a padlásra. Ez a szerkezet az ajtólapot teljesen nyitott . A Komfort padlásfeljáró lépcsőfokai az oldalsó létraszáraknál szélesebbek és az ajtólaptól jelentősen kijjebb állnak. A tehermentesítő szerkezet az ajtólapot lenyitáskor és teljesen lenyitott állapotában is biztonságosan megtartja, garantálva a lépcső biztonságos működtetését, emellett kiváltja a zár funkcióját. A vevők a lépcsőt teljesen összecsukott állapotban kapják meg, nem igényel semmilyen előzetes szerelést. A lépcső hőszigetelő ajtólap zár vasszerkezete kívülről . Az LSS toldó külön kapható hozzá, mely lehetővé teszi a nagyobb távolság . A VELTA padlásfeljáró létrákon biztonságosan és könnyen juthat fel padlására.


A vagy részes, összecsukható létrák gyorsan szétnyithatók, összecsukva pedig nagyon kevés helyet igényelnek a padlástérből. Vaterafutár szállítással. Nyílászáró, zár › Egyéb - Diese Seite übersetzen Nyílászáró, zár.


Csak Vatera és TeszVesz. Megakadályozza a véletlenszerű nyitást Könnyedén felszerelhető.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése