T20 trapézlemez szerelése

Profil: T T T1 T, TH2 TH3 T35E, T4 TH4 T5 T5 T6 T135. A trapézlemezek gyártása síklemezekből hidegen hajlítással történik, alapanyaguk PN-EN. A lemezeket utólagos alakításakor javasolt vibrációs , lemezvágó olló, vagy kézi olló ill. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, üzletépületekig. Anyagfajták Az utasítás tárgya a BLACHY és POLMETÁL PRUSZYŃSKI ( Pruszyński Lemezek) cég által gyártott trapézlemezek (1. ábra) szerelési irányelvei.


Trapézlemezek szerelési útmutatója. A lemezek méretre vágásánál nem veszik figyelembe a ferde tetőéleket. A javasolt maximális lemezhosszúságot.


A Topline csere peslemezek súlya csekély, amely töb bek között azt is jelenti, hogy a tetőle mezeket, felújításkor, sok esetben közvetlenül a régi tetőfedésre lehet fektetni. A Lindab cserepeslemezeket alkal mazhatjuk új tetők építésénél, vagy régi tetők felújításához. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez , hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan . Ha a lemezkötegeket tetőre rakják, ez az oszlopok közelében legyen, ellenkező esetben az építésvezetőséggel kell.


Alumínium profilok: Speciális jellemzők. Az acélszerkeze- ti kialakítás és a tetőhajlásszög függvényében választható ki a tetőhé- jazat, választási lehetőséget kínálva a gyors és egyszerű . Effektív konstrukciók megvalósítását teszi lehetővé, melyek gyakran a hagyományos tető és homlokzat megosztást elvetik. A trapézlemez , az egyszerűsége és kifejező formájának köszönhetően kivételesnek mondható.


A lemezvastagság széles választéka mm-től mm-ig, az igényelt méretekre történő vágás és a . Alkalmas fa szerkezethez rögzítéshez. A burkoló elemeket főként ipari és mezőgazdasági csarnokok, családi házak és álmennyezetek szerelésére használják. A Tés Tbordamagasság közötti típusokat általában oldalfalra, T35-ös mérettől tetőre lehet alkalmazni.


Magát a szerelést csavarbehajtóval, lemezvágóval végzik. Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken! Munkatársaink elérhetőségei a megadott telefonszámokon nyitvatartási időn belül hívható! Aktuális raktárkészletről érdeklődjön telefonon!


Beázásból adódóan okozott már Önnek, fejfájást a termény bepenészedése? Elöregedett hullámpaláját tervezi lecserélni? Profilmintájának és a magasságának köszönhetően kimagasló statikai terhelésnek lehet alávetni.


Az kialakítása miatt ebből a lemezből akár méteres hosszúságú táblákat is készíthetünk. A Ttrapézlemezt is hasonlóan mint a többi profilt, hideg . A hódfarkú cserepeslemez elsősorban a lakosság körében kedvelt, mert hasonlít a hagyományos cserépfedésre, de felszerelése sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb. A cserepeslemez előnyei: A hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben az acéllemezből készített cserepeslemez igény .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése