Új vállalkozás indítása pályázat

Kis településen él és mikorvállalkozást indítana. Az igényelhető támogatás új szálloda létesítése esetén minimum 2millió, maximum 3 . J pályázat - október 24-én. Gombold újra – Öltözékkollekció-tervezési pályázat fiatal kreatívipari vállalkozóknak. A Design Terminál pályázati felhívása öltözékkollekciók tervezésére “Gombold újra” elnevezéssel. A pályázat célja lehetőséget biztosítani a piacra lépés előtt álló fiatal kreatívipari vállalkozók első bemutatkozására, új.


Magyarország területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. A jelentkező fiatalok közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel . Munkanélküliek vállalkozóvá válását segítő támogatás. Vissza nem térítendő támogatás, havi minimálbér támogatás, vállalkozói tanácsadás, képzés.


Európai Únió, Európai Struktúrális és Beruházási Alapok. A pályázat célja különböző szükségleteket kiszolgáló árutermelő, illetve szolgáltató mikro- vállalkozások indításának támogatása. E program mindenekelőtt azokat a fiatalokat célozza, akik vállalkozás indításához ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.


Nem mezőgazdasági tevékenységek elindításának támogatása - Mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja, mikrovállalkozás indítása. Majd a következő lépés, hogy a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkezők beadhatják a kérelmüket két további pályázat egyikére. Ha meggyőző a terv, akkor az általuk indított vállalkozás költségeit és millió forint közötti vissza nem térítendő forrással támogatják a kevésbé fejlett régiókban.


Európai stratégiai klaszterpartnerség az intelligens specializációs beruházásokhoz” elnevezéssel. Mivel a megadott ütemterv sem aktuális már, így azt is újra kell írni, írni több papír (pl.: felvásárlási szerződés) dátuma elavult! Mert állítólag ha ki írják a pályázatot, csak hét lesz a beadási idő! Magyarországgal szomszédos országokban nyilvántartott és működő magyar családi vállalkozások tevékenységének támogatására” - „Külhoni magyar fiatal vállalkozások együttműködésének támogatására”. A szolgáltatások köre kiterjed mind az induló mikro vállalkozások , mind a gazdasági és piaci megerősödésre képes kis- és középvállal-kozások segítésére.


Várhatóan -os támogatási intenzitással lehet majd számolni, de egyenlőre több részletről még nem . Pályázat vállalkozás elindítására – M Ft-os támogatás – Új mikrovállalkozások alapításának támogatása, nem mezőgazdasági tevékenységek indítására. Jelentkezési határidő: Folyamatos. További információ: Mikrovállalkozások indítása vagy fejlesztése 10. Pályázat induló és működő mezőgazdasági mikrovállalkozások támogatása céljából.


A támogatás lényege, hogy a mezőgazdasági tevékenység mellett több lábon állhassanak a meglevő vállalkozások, és hogy a vidéki térségek helyi szükségleteit kielégítő új vállalkozások induljanak. A fiatal gazda pályázat keretében új mezőgazdasági vállalkozás indításához nyerhető el támogatás, mivel itt a támogatás .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése