Légkamrás lemez

A légkamrás lemezek hosszú élettartamú polikarbonátból készült szigetelő lemezek. Kiváló ütés- és jégállóságuk, valamint a lehető legegyszerűbb feldolgozásuk és szerelésük révén tűnnek ki. A lemezek igen jó UV- és időjárásállósági tulajdonságokkal rendelkeznek, az UV-sugárzást nem engedik át, és hidegen . Légkamrás polikarbonát lemez , Polikarbonát lemezek , Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással!


Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.

Ezután hozzákapcsoljuk a következô bekeretezett légkamrás le- mezt, amelynek a guttagliss durotop középprofilon található oldalsó összekötôkapcsát az elsô légkamrás lemez középprofiljába helyezzük. Az így keletkezô fokot itt is csavarozással rögzítjük az aljzatra a díszítô barázdánál. Ez a folyamat ismétlôdik. A guttagliss dual polikarbonát légkamrás lemezek nagyon tartós, különösen ütésálló műanyagból készülnek. A guttagliss polikarbonát légkamrás lemezek kitűnő fedési tulajdonságaiknak köszönhetően optimális megoldást nyújtanak nyitott építmények, mint pl.


A jó szigetelő tulajdonságok . A légkamrás műanyag lemezek egyszerűen szerelhetőek, sokoldalúan felhasználhatóak, ezért az utóbbi időben üvegházak, télikertek készítésekor, teraszfedések alkalmával egyre inkább kiszorították az. Anyagtulajdonságok: - ütésálló, törésálló,. Felhasználható: - tetőfedésre,.

UV védett kivitelben, víztiszta, opál és bronz színben, hőtükrös (Cool, Solar Control, Relax…) kivitelben is kaphatóak. A polikarbonát lemezek nagyszerű statikai tulajdonságokkal, hőszigetelő és hangszigetelő képességgel rendelkeznek, . A guttagliss légkamrás lemezek és panelek mellett sok más terméket is talál programunkban, építészet, kert ill. A guttagliss és guttacryl profillemezek poliészterbôl, polikarbonátból, PVC-bôl, akrilból különbözô hullámosztásban, teljes tartozékprogrammal. Síklemezek polisztirolból és . Másfél évtizedes szakmai tapasztalat, átfogó kínálat, ismert gyártók minőségi termékei, valamint kedvező árak és folyamatos akciók!


Csúcskategóriás extrudált UV védett bordás (üregkamrás) polikarbonát lemezek. Anyaguk törhetetlen, fényáteresztésük magas, időjárásállók, könnyen megmunkálhatók és beépíthetők. Az IQ Relax és a Climate . Nagy fényáteresztés,mely a tömör víztiszta lemez esetében eléri a -ot. Kiváló időjárásállóság, nagy uv sugárzással szembeni ellenállás.


A Tu-Carb üreges polikarbonát lemez év múlva sem veszít kiváló tulajdonságaiból, még szélsőséges időjárási viszonyok esetén sem. Az üregkamrás polikarbonát lemezeket . Marlon üregkamrás polikarbonát lemezek - Schnaider Polymetall Kft. ProIDEA termékinformációs katalógusban. A sokoldalú polikarbonát légkamrás lemezek.


Könnyű lemez oldali UV-védelemmel és kiemelkedő hőszigetelési tulajdonsággal. Alkalmazási terület: előtetők, télikertek, növényházak, bevilágítók , medencefedések, beltéri térelválasztók.

A mm vastagságú üregmarás polikarbonát lemezek csak hosszirányú (cella iránnyal megegyező) alátámasztást igényelnek max. A tető hajlásszöge legalább 5° legyen, ami .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése