Síkpala súlya

Eternit 40xsarkított négyzet síkpala - Eternit palák. A termékre az Eternit év garanciát, valamint év felületi garanciát nyújt. A tetőfedő anyag súlya mindössze. Régebbi tetőknél a tető rekonstrukciója során nem szükséges a tetőszerkezet renoválása.


Minden tetőszerkezetet a helyi jogszabályi követelmények (Eurocode. 1: A tartószerkezeteket érő hatások) alapján kell . Fém, szálcement kategóriában. A Cembrit Diamond síkpala egyszerű eleganciáját kombinálhatjuk az. Ha a magyar tájba illeszkedő hagyományos fedésképet és a formai szépség összhangját keressük, akkor a rombusz síkpala a megfelelő választás.


A lapok vízszintes tengely mentén eltolással való fektetése különös, igényes megjelenést kölcsönöz a tetőnek. Kis súlya miatt kiválóan alkalmas könnyű tetőszerkezetek esetén . A régi, azbesztcementet tartalmazó síkpala javítgatása már az eredeti anyag hiánya miatt sem lehetséges, viszont teljes cseréjük esetén a szinte. Ezek közé tartoznak az Eternit szálcement síkpala termékek is. Kialakításuk és a felhasználásukkal készülő tető, tartós a környezeti hatásokkal szemben és biztos védelmet nyújt viharok esetén is.


A szálcement síkpala kis súlya nem csak a statika, hanem az alkalmazási lehetőségek szempontjából . Szálcement szellőzőelemek. Sarkított négyzet 40x40. Ft vörös barna kékesfekete világosszürke.


Széles színskála és változatos formavilág gondoskodik a legkülönfélébb elképzelések megvalósításáról. A kreatív, egyedi, elegáns, és több helyen beépíthető termék alacsony súlya bármilyen megoldást lehetővé tesz. A jobbos és balos fedés kialakítására alkalmas rombusz pala igazán egyedi formai megjelenést kölcsönöz a tetĝnek.


Nem éghető - Ellenáll az UV sugárzásnak és színtartó - Ellenáll a gombáknak és kártevőknek - Ellenáll az időjárási behatásoknak, fagyálló - Súlya csekély - Széles méret- és formaválaszték. Kérjük válassza ki a színeket! Kérésére bármely megrendelt . Hagyományos sarkított négyzet pala (40xcm), más néven francia fedés. Előnyei: nem éghető, ellenáll az UV sugárzásnak és színtartó, ellenáll a gombáknak és kártevőknek, ellenáll az időjárási behatásoknak, fagyálló, súlya csekély.


Vízzáró alátétfedéssel 70-os tetőhajlásszögtől alkalmazható, négyzetméter súlya kb. Gyors, egyszerű, problémamentes fektetéssel nagy felületek boríthatóak be vele. Családi házak, középületek esetén is a szél- és időjárásálló védettséget nyújtó fedő anyag, ellenáll a szélsőséges környezeti hatásoknak és biztos védelmet nyújt viharok esetén is.


Maga a fedési mód és a svájcifedésre alkalmas síkpalák tulajdonságai alkalmassá teszik e megoldást új épületeken, illetve tetőfelújításokon történő alkalmazásra egyaránt. Síkpala - egyszeres fedésű.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése