Simcor tégla ár

SIMCOR pórusbeton 600x250x20 és egyéb anyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. További méretek: 600x250x1mm , 600x250x1mm , 600x250x2mm , 600x250x3mm. Az ár a 600x250xmm méretű téglára vonatkozik! Szállítási határidő, 1-hét.


Simcor kedvező árú pórusbeton téglacsalád. Hő és hangszigetelésben ,kinézetben teljesen megegyezik a sokkal drágább ytong téglával. Alkalmas fő és válaszfalak építésére.


Könnyű fajsúly,jó hang ,és hőszigetelés,vágható,formázható. A gyártó több szilárdsági csoportba sorolja a falazati elemeit GBN 25-től GBN50S osztályig. ProIDEA termékinformációs katalógusban. A MACON- SIMCOR részvénytársaság pórusbeton falazóblokkjai homlokzati és belső teherhordó illetve vázkitöltő falazatok és válaszfalak építésére, valamint előtétfalakhoz alkalmazhatók. E mellett viszont nagyon jó hőszigetelők.


Tömör anyaga lévén bármilyen irányban forgatható, felhasználható. Az elemek könnyen elérhető, természetes alapanyagokból készülnek, gyártásuk folyamán környezetkímélő technológiák alkalmazásával. Termék megnevezése, Termék ára.


Nem kevés építőanyagról van szó, tehát nagyon számít az ár is. Nem mindegy, hogy ezt milyen áron veszem, és az se, hogy mennyi szigetelés kell rá, kell-e rá egyáltalán szigetelés. Illetve fontos a tégla teherbírása is, hiszen az alsó . Mi lesz Önnél az elsődleges választási.


Gyártó: MACON, SIMCOR s. A pórusbeton elemekkel gyorsabb és . Méret és csomagolás: - hosszúság: 6mm. Minőségi adatok: 2mm magasság 2mm magasság. Az árak bruttó árak, kamionos (raklap) mennyiség esetén tartalmazzák a szállítási költségeket, valamint a csomagolási díjat és a raklapárakat. Az YTONGSHOP üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. Kisebb mennyiség esetén, a telepünkön átvehető, vagy szállítás megoldható, . Flex M Csempe és járólapragasztó AKCIÓ ! Ytong kiemelt márkakereskedője.


A linkre kattintva letölthető az árlista. Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek. Falazó-rendszer: zsalutégla , oszlopzsalu, üreges falazóblokk, tömör kisméretű tégla , kiváló hőszigetelésű falazótégla.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése