Szendvicspanel csavarozása

Az L03A rögzítők rögzítéséhez univerzális csavar - behajtó használata ajánlott – 15a. A közbenső és szélső tartományokban fellépő eltérő terhelés miatt a . Nagy fúrásteljesítményű (12mm) szendvicspanel csavar. PIR maganyagú, két oldalán horganyzott, festett acél lemezzel ellátott szendvicspanel gyártását. Réteges kialakításának köszönhetően pedig kiemelkedő hőszigetelő képességgel bír, ami miatt igazán közkedvelt építőipari alapanyag lett a könnyűszerkezetes épületek körében. A szendvicspanel nem más, mint két acéllemez egy köztes hőszigetelő töltettel.


Tökéletesen alkalmas falazásra és tetőszerkezetek . STRUKTURÁLIS RÖGZÍTÉS ISOCOPRE VAGY EUROCOPRE PANELEKHEZ FÉMVÁZAS SZERKEZETEN, PANEL VASTAGSÁG, CSAVAR HOSSZ ( AJÁNLOTT). A rögzítéshez önfúrós, színes nylon fejű, mm átmérőjű és változó hosszúságú fémcsavarokat használnak, a panel vastagságától függően és festett lemez . A Lindab által forgalmazott szendvicspanelek ipari jellegű, acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső falainak, illetve tetőinek burkolatául szolgálnak. A Kingspan szendvicspanelei világszerte ismertek. A cég korszerű adottságait kihasználva kiváló tulajdonságú, minőségi szendvicspaneleket gyártanak.


MANIPULÁLÁSI – RÉSZLETRAJZOK. Tető- és falburkolatok készítésénél a szendvicspanel fejlett előre gyártott elemnek számít. Szendvicspanel betonozott acél sín szelvényre mm, Önmetsző csavar. Vízszigetelő lemez OSB- lapra . Ha a csavarbehajtógép nyomatékszabályozását és a mélységütközőt jól használjuk, akkor az UV álló EPDM tömítéssel minden csavarozási pontnál beázásmentes lesz a rögzítés. Tetőszerkezeteknél szendvicspanel burkolatok szerelésekor a gerincmerevítő ORKAN-Kalotte alkalmazása szükséges.


Ehhez egy csavar -behajtó gépre van szükségünk, amellyel megfelelő fordulatszám mellett hatékonyan keresztülfúrhatunk acél, fa vagy alumínium szerkezeteket és precízen. Nem a szendvicspanel rögzítéshez ajánlott támasztómenettel ellátott csavart és mélységhatárolóval felszerelt csavarbehajtó gépet használtunk. Rövid határidős kiszolgálással! Alkalmas fa szerkezethez rögzítéshez.


Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Mivel a lemezek hossza és mennyisége a tető vagy a terv méretei alapján lesz legyártva, így nagyon fontos a pontos méretvétel és a lemez kiosztás. Meglévő tetők estén, lehetőleg a leendő kivitelező mérje meg a főbb szükséges méreteket, mivel így elkerülhető az estleges vita, méretproblémák esetén. Fontos épülete hőmegtartó képessége? Válasszon a kiváló szigetelő képességű szendvicspanelek közül!


Rögzítés borda gerincen. Előnyei: A rögzítési pont a lemez vízelvezető síkja felett helyezkedik el. A dilatációs mozgás a csavarra egy elasztikus hajlító erővel hat. Ovális lyuk kialakulása nem történik meg.


A szerelési hibákból adódó tömítetlenség nem befolyásolja teljes . Zord környezeti hatások dacára is hosszú élettartamú, karbantartást nem igényel és . A rögzítéshez hatlapfejű, önfúró horganyzott, felületkezelt szénacél csavart tartunk készleten különböző hosszméretekben. A csavarfej alatti alátét szélesebb a normál csavarénál, hogy a csavar kiszakadását megelőzze . A trapézlemez szerelése közben számos dolgora kell figyelnünk: a megfelelő vágószerszám kiválasztása és az első tábla trapézlemez felhelyezése a legfontosabb. Rejtett rögzítésű szendvicspanel.


Az ásványgyapotos tetőpanel olyan szendvicspanel , ami egy trapéz mintázatú tetőpanel, melyet általános csavarozási eljárással (átfúrással) rögzítenek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése