Áttört gerincű vasbeton oszlop

Minőségi betongyártás, betonelemgyártás. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. A feszített beton távvezeték oszlopok a kis- és középfeszültségű villamos energia átvitel szabadvezetékeinek tartó és feszítő oszlopaiként alkalmazhatók. Alkalmazásuk feltételeit a PÖYRY ERŐTERV Rt. Formába öntött áttört gerincű betonoszlop.


Alkalmazhatók továbbá ezen oszlopok valamennyi, a PÖYRY . Oszlopok és oszlopgyámok. Vasbeton peronszegélyek. Közvilágítási feszítettbeton lámpaoszlopok. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei . Megnevezés: Áttört gerincű vasbeton oszlop 5-2NORMÁL Oszlop teljes hossza: m, Terhelhetőség (Py) kN.


Az oszlop áttört gerincű négyzet vagy téglalap keresztszelvényű típus legyen. Kopējā publiskā iepirkuma vārdnīca ( CPV). Daudzums vai apjoms: db. Posch Modell vasútmodellgyártás, kisszériás járművek és kiegészítők H TT, és G méretben.


Rövid leírás: Áttört gerincű betonoszlopok beszerzése – részben. Teljes leírás: Ahhoz, hogy a hirdetmény teljes leírását láthassa be kell legyen jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide. Nincs még fiókja a közbeszerzés-online.


A közbeszerzés helyszíne a térképen. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés. Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről –. Eljárás fajtája: Felhívással induló tárgyalásos eljárás. RK Xx pörgetett közvilágítási betonoszlop menetes - csővéggel. RS XX pörgetett közvilágítási betonoszlop menetes - csővéggel.


Ennek az érezhető folyamatnak az eredménye volt a pörgetett beton oszlop beruházás, mely hazánkban egy addig nem alkalmazott betonelemgyártási eljárást honosított meg, s egy sor új termék gyártása kezdődött, például az áttört gerincű vasbeton oszlopok és a térburkoló kövek. Időközben sor került a tárolókapacitás . A tervezett oszlopok föld feletti magassága: m. Bontandó rácsos vasoszlop – db. A tevékenység volumene: A hálózatépítés során 3xmmAASC szabadvezeték épül, m nyomvonalhosszban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése