Carbon merítőnyél

A szuper merev, könnyű és tökéletesen kiegyensúlyozott merítő nyél része a legjobb minőségű tiszta karbon anyagból készült, kiegészülve egy eredeti Japán zsugorcsővel. A letisztult, minimális design-al forgalomba kerülő toldó végén egy kis szivacs végdugó is helyet kapott. Ezt eltávolítva, lehetővé teszi további toldóval . Az OREEL merítő és merítőnyél sorozat könnyű alumíniumból készült erős, részes, teleszkópos nyélből áll.


Az alumínium, mint alapanyag biztosítja hogy könnyű, de mégis erősebb legyen min a karbon vagy üvegszál nyél. Döme Gábor nevével fémjelzett új merítőnyél !

Könnyű, de mégis hosszú nyélről van szó, amely készül és méter hosszban. A rövidebb verzió mindössze 3gramm, de a hosszabb nyél is csak 490 . Merítőnyelek, amik kompatibilisek minden merítőfejjel. Alumínium Merítőnyél Háromrészes 3m. Figyelem, a fém Y csatlakozó nem része a csomagnak! NEVIS Patriot Power Handle 3carbon merítőnyél mellett, a Merítő nyél kategóriában további szuper ajánlatok, az alábbi témákban: Merítő nyél, merítőnyél, merítőháló nyél, száknyél.


Csúcsminőségű, könnyű és erős karbon merítőnyél. Extra erős carbon konstrukciójú ,rakós rendszerű merítő nyél. A tagok levételével többfajta méretben használh.

Frenetic Avenger Carbon Merítőnyél. NEVIS Patriot Power Handle 4carbon merítőnyél mellett, a Merítő nyél kategóriában további szuper ajánlatok, az alábbi témákban: Merítő nyél, merítőnyél, merítőháló nyél, száknyél. Blue Lagoon handle 3put over rakós carbon merítőnyél az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz szállítás! Típus: rakós Súly: 296g Szállítási hossz: 118cm, Czero Horgászboltja. Hossz: m - Tagok száma: - Tömeg: 4g.


Nagy méretű pontyok, márnák szákolása sem jelenthet akadályt többé. Lehet külön karbon vagy fém merítőnyeleket kapni, igény szerint hozzáválasztható merítőfejjel. A merítőfejek egy része gumírozott anyagú, amely gyorsan szára és nem akad bele bodnártüske, cserébe nehezebbek.


A haltartó hálók is sokfélék. Egy alkategóriájuk a versenyhaltartók, amelyek hosszúak és sűrű szövéssel . TUBERTINI ROCKET STRONG MERÍTŐNYÉL 3M. Leírás: Carbon és üvegszál erősítéssel és minden tagnál erősítés, szinte törhetetlennek mondható száknyél.


Három méretben kapható minden hal megszákolásához alkalmas a megfelelő merítőfejjel. Tulajdonságok: Méret: 00m.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése