Knauf naturoll pro 100

Jde o multifunkční tepelně izolační a zvukopohltivý materiál. Chrání proti ohni, je vodoodpudivá a paro. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Rohože jsou určeny pro mechanicky nenamáhané tepelné a akustické izolace dutin stavebních konstrukcí, nebo nepochozích izolací položených shora na konstrukce stropů.


Produkt je skladem na externím skladu.

Zboží lze doručit kamkoliv do ČR: středa 28. Dostupnost je aktualizována 1x za 60min. Obľúbené sú izolácie Knauf pri. Knauf vata s minerálními skelnými vlákny, skvěle izoluje teplo a pohlcuje zvuk. Izolace je určena pro stropy, stropní podhledy a šikmé střechy, také vnitřní a vnější stěny nepřijdou zkrátka.


Je vodoodpudivá, paropropustná a navíc chrání proti požáru. Oproti vatě Classic má pevnější hrany, lepší pružnost a tuhost. NatuRoll Pro tepelná izolace z minerální vlny dodávaná ve formě rohoží.

Balení: role po m 2. Cenu dopravy do Vašeho regionu rádi sdělíme na dotaz. Knauf NATUROLL PRO Možná aplikácia: stropy a stropné podhľady, šikmé strechy, vnútorné steny, vonkajšie steny (roštové konštrukcie). Rolovaná izolácia z minerálnej vlny s ECOSE Technology, ktorá ideálne vypĺňa daný priestor a dobre drží svoj tvar v konštrukciách. Dodanie zväčša do dní od úhrady.


Materiál je víceúčelově aplikovatelný. Lze jej použít do konstrukcí šikmých střech jako tepelně izolační výplň krokví střešního pláště, dále jako tepelně izolační výplň vnějších roštových konstrukcí, ale také jako výplň roštových konstrukcí vnitřních. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete. Běžná cena včetně DPH: 91Kč.


Vaše cena včetně DPH : 42 Kč. Knauf Insulation Naturoll Pro je tepelná izolace z minerální vlny dodávaná ve formě rohoží. Nejčastěji se používá jako tepelná izolace krovů či příček. Doporučená aplikace – Víceúčelové. Možná aplikace – stropy a stropní podhledy , šikmé střechy, vnitřní stěny, vnější stěny.


Többfunkciós, kasírozatlan, teljes keresztmetszetében hidrofóbizált üveggyapot hő- és hangszigetelő tekercs. Elsősorban fa- és fémszerkezetű vázas épülete. Paskirtis, Šlaitinių stogų, perdangų, karkasinės konstrukcijos šilumos ir garso izoliacija.

Plokščių kiekis pakuotėje, vnt. Može se koristiti za primenu u tavanskom prostoru koji se ne koristi u spuštenim plafonima. Lako se postavlja u pomenutim sistemima kao dobar toplotni i zvučni izolacioni materijal. Hő- és hangszigetelő anyagok kategóriában. Vata Knauf NaruRoll Pro 039.


Pagrindinė paskirtis: perdangose. Galimas panaudojimas: vidaus sienose, šlaitiniuose stoguose, karkasinėse sienose. Kita informacija: Padėkle: 32 .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése