Knauf tűzvédelem

Vázszerkezet és függesztés a tűzhatás irányától függően. Nem teherhordó, vízszintes térelzáró szerkezet, amelyet födémre, tető- vagy tetőtér alatti födémre, fedélszerkezetekre erősítenek alkalmas függesztő . JDONSÁGOK: EuroCode szerinti falmagasságok. OTSZ szerinti tűzvédelmi besorolások. Diamant és Silentboard lemezekkel épített falak. Aktualizált akusztikai értékek.


Bordatávolság legfeljebb. Alkalmazási terület általános válaszfal. A háromrétegű (W113) kialakítás magas tűzvédelmi vagy akusztikai követelmények esetén javasolt. Kettôs tartóvázzal szerelt válaszfal kétoldali kétréte- gű gipszkarton építôlemez borítással.


KNAUF Fireboard tűzvédelmi rendszerek. K 23 K 23 K 2és K 2„tűzfal. K 25 K 25 K 2és K 255. Közösségi épüle- tek hangszigetelési követelményei. Idegen gyártótól származó anyagok csak akkor hasz- nálhatók fel . Tűzvédelem födémmel együtt.


Fszeglemezes fatartó alatt. AMF- Vizsgálati jegyzőkönyvek. Természetességük mellett tartósan biztosítják az épületek hosszabb élettartamát, tűzvédelmét , emellett szálas szerkezetüknek és felületi struktúrájuknak köszönhetően kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Kőzetgyapottal, illetve EPS habokkal kombinálva tökéletes hideg és meleg elleni védelmet biztosítanak.


Az ásványgyapot szálak merőlegesen helyezkednek el a felhelyezendő felületre, így biztosítva a jó nyomószilárdságot a rugalmasság és a könnyű kezelhetőség megtartása mellett. A legáltalánosabban használt padlókialakítás az úsztatott padló. A padlószerkezetek szigetelésének többféle kritériumnak kell megfelelnie: úgymint akusztika, hőszigetelés, tűzvédelem.


A borítás vastagságát a védendő szerkezet statikai szerepe (gerenda vagy pillér) és a szerkezet anyaga, valamint az előírt tűzvédelmi követelmény határozza meg. Knauf AMF Benelux Államok. A termék rendelkezik a szüksége bevizsgálásokkal. Húzási-tapadó szilárdság hevítéses öregítés után.


Finom, homokszórt felülete klasszikus, nyugodt, harmóniát sugárzó mennyezeti megjelenést eredményez. Fontos tudni, hogy itt is teljes rendszerről kell beszélnünk, melyben nem csak a gipszkarton, de a rögzítés módja és a hőszigetelés anyaga is meghatározásra kerül. A THERMATEX Feinstratos mikroperforált . Az sem mindegy, hogy a gipszkarton tartószerkezethez történő rögzítése . PíTMENYEK TÚZVÉDELMI KÖVETELMÉNYEI.


Katalógusok hozzáférhetősége: Falszerkezet Fireboard borítással.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése