Onduline csavar

A hullámlemezekkel megegyező színű univerzális csavar rozsdamentes, galvanizált önfúró szárral, festett alátéttel és fejjel, fa vagy fém tartószerkezethez való rögzítéshez. Minden második sor (függőlegesen vágott) fél tábla eltolással indul. A tartósság és a garancia biztosítása érdekében táblánként szeg vagy csavar használata ajánlott. Az eresznél, az átfedéseknés és a gerincnél minden hullámot le kell szegelni.


Termékleírás: Különlegesen tervezett, öntött polietilén fejű szeg, korrózióálló gyűrűs kiképzésű szegszárral. Felhasználás: Puha fából készített lécezés esetén alkalmazható. Műszaki adatok: Anyag: UV sugárzás elleni védelemmel ellátott ütésálló polietilén szegfej, galvanizált acélszár Teljes hossz: . Termék elérhetősége: Készletről rövid határidőn belül elérhető. A magastetők szerkezetének kialakítása sokféle lehet, mint ahogy a tetőszerkezeten elhelyezett héjazat is.


Onduline - Classic bitumenes hullámlemez. Számos szubjektív tényező befolyásolhatja választásunkat, de mindenképpen figyelembe veendő az épület stílusa és a tető hajlásszöge. Az is fontos kérdés, hogy készül-e tetőtér beépítés a magastető alatt, vagy sem . Hullámpala csavar alátét fém. Csinálja maga, vagy ellenőrizze mesterét, hogy tökéletesen kerüljön fel hullámlemeze. Csavarda, csavar , csavarok.


Társaságunk fő filozófiája, hogy vásárlóink ugyanazt a minőségi terméket és szolgáltatást kapják a világ bármely pontján. Bardoline zsindely felrakási bemutató 7:38. Az ár a -os ÁFA-t tartalmazza.


Gyártó: WÜRTH (csavarok). Termékleírás: Nagy átmérőjű fejével kifejezetten faház-építéshez, ácsipari munkákhoz, csavarozáskor lépcsőépítésre és elemes fa -és paneles ház építésére alkalmas. Onduvilla felrakási bemutató. ONDUVILLA cserepes lemez. A leggyakrabban és a legsokoldalúbban használt kötőgépelem a csavarkötés.


Ez a kötésfajta az ékhatás elvén működik: a csavar felület lényegében egy hengerre felcsavart lejtőnek tekinthető, ahol a szorító hatást a csavar és az anya egymáshoz viszonyított elfordításával hozzák létre. A csavarok készítésére különböző . Title: Kötőelem , csavar , katalógus, Author: ACCORD PLUS Kft. Name: Kötőelem , csavar , katalógus, . Oldalunkon hullámpala, síkpala, onduline , polieszter amit rendelhet. Telepünkön minden építkezéssel kapcsolatos faanyag megtalálható (gerendák, padlók, deszkák, tetőlécek), és pluszba számos kiegészítővel foglalkozunk: lambéria, zsindely, tetőfóliák, csavar , szeg, kiegészítők, kötőelemek, festék. Egységár (darab): 00Ft.


Tegye fel kérdését a termékről. Szín : Piros (=00Ft), Zöld (=00Ft), Barna (=00Ft), Fekete (=00Ft). Mennyiség: A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t.


Itt is kettős alátétet kell használni és a csavar meghúzásánál ügyelni kell arra, hogy túlfeszítés miatt a hullámlemez ne pattanjon el. Fa vagy fém szelemenkre horganyzott acélszeggel és műanyag . Műanyag hullámlemez fedés (29. kép).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése