Pick szalámi összetétel

A napjainkban alkalmazott modern gyártástechnológia, a hagyományos, bükkfával történő füstöléssel és hosszú érlelési eljárással párosulva hosszú évtizedek óta . Gondosan előválogatott alapanyagok, egyedi fűszerek hozzáadásával, hagyományos, bükkfa füstöléssel és hosszú érlelési eljárással készülő szalámi. Magas minőségű termék, mely a kellemesen füstölt íz és a nemespenész bevonat aromájával kiegészülve válik ig. Hasonló terméket ettől kezdve nem lehet gyártani. A gyártási folyamatot és a szalámi történetét a szegedi Pick szalámi múzeumban követhetik végig az . Amíg nem voltak erre alkalmas gépek (szivattyúk), addig csak jéggel (télen a Tisza, és tavak jegét használva) tudták lehűteni a szalámit. Másrészt az egyéb temékek mellett nem is volt elegendő munkás az előállításához, a mezőgazdasági idénymunkásokat vonta be a gyár télen a szalámi készítéséhez.


A kézi csontozás, az íntalanítás, a véres húsrészek és a puha zsiradék kivágása eredményezi a szalámi gyártásához felhasznált sertéshúst (színhús). A rendszeresen ellenőrzött sertéshús összetétele jól zsírtalanított, nemes húsrészeket (comb, lapocka, karaj és tarja) takar, íntartalma . Az elkészült rudak ugyanis a füstölőben és az érlelőtoronyban további 1napot töltenek el, hogy a különleges szegedi klímán megkaphassák a jellegzetes fehéres-szürkés penészbevonatot. Mint a Pick szalámi receptje, olyan titkos annak az anyagnak az összetétele , amely a poroltó készülékekbe kerül.


A Pick -titok nyomában jártunk. Korábban porcelánport használtak, adalékokkal, ma már titkos, miből is készül. Ezt töltjük leggyakrabban a tűzoltó készülékekbe, de habot és szén-dioxidot is használunk.


Kiderült, ránézésre bizony élő ember meg nem mondta a 15-ös mezőnyből, hogy mi micsoda, sőt, azt sem, melyik jó. Ezúttal a megmérettetés lényege az volt, hogy találjunk olyan terméket, amelyik a legjobban hasonlít az ideális téliszalámi -ízhez. Persze valakinek a téliszalámi egyenlő a Pick termékével, . Sertéshús, Sertésszalonna, Étkezési só, Fűszerek, Cukor, Tartósítószer (nátrium-nitrit), 1g késztermék előállításához 1g sertéshúst használtak fel.


Nem tartalmaz : Glutént tartalmazó gabonafélék, Szója . Szeged a Tisza folyó partján fekszik. Ez a földrajzi környezet és az ehhez párosuló szakértelem lehetőséget ad a jellegzetes . Báthory paprikás szalámi (füstölt, gyorsérlelésű, védőgázban). Pick Rakóczi szalámi csemege 400g. PICK márkanév alatt gyártott termékek nem tartalmaznak: - tojást és . Sertéshús, sertészalonna, étkezési só, fűszerek, cukor, tartósítószer (E-250).


Email küldése a barátoknak! Hidegtálakra, szendvicsekre ajánlott. Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók.


Specifikáció alapján teljes . Lele József: Pick szalámi és. A csemegeszalámi gyártása és csomagolása tehát nagyjából megegyezett a téliszalámiéval, ám összetétele olcsóbbá tette csakúgy, mint ahogyan a kisebb . E301) és tartósítószer (E250). Mindent tartalmaz a csomag.


Az ALDI-dél internetes oldalain mindent megtudhat az ALDI üzletek nyitvatartási idejéről, az ALDI termékeiről, az ALDI üzletekről és az ALDI állásajánlatairól. Téliszalámi fűszerkeverék 350gr. Es fehlt: összetétel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése