Velux napelemes redőny

Velux SSL napelemes redőny. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és . Melyik redőny működtetési módot válasszam? Jobb hőszigetelő képesség akaacu.


Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. Segítségével a redőny a szoba bármely . A távirányító a termék tartozéka. A redőny leeresztett állapotában is lehetőség van az ablak – korlátozott mértékben történő – megnyitására. Festett alumínium lamellák, habosított poliuretánnal töltve. A lamellák között fekete gumipántok.


Az ablakszárny átfordításával működtethető, le- vagy felengedett állapota van. Használaton kívüli állapotban belülről nem láthatók, kisméretű felső borításuk pedig a tetőfedés anyagától függetlenül elegánsan . Nyáron védi tetőterét a túlmelegedéstől, télen pedig szigeteli a tetőablakot, hogy a fűtési energia a szobában maradjon. Ezen felül teljes sötétséget teremt a pihenéshez és az alváshoz, egyben csökkentve a kívülről érkező zajhatásokat is.


Jellemzők: Akár -os . Nyáron hatékonyan védekezhet az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. A redőnyök az ablak tokján helyezkednek el, így az ablak lehúzott lamellákkal is akadálytalanul nyitható. Ajánlott fogyasztói árak. Szúnyogok elleni védelem Szúnyogháló. Energiaszabályozás Energiaroló.


Optimális energiaszabályozás 32. A redőny csomagolása tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet, és távirányítót nem. Hővédelem nyáron, hőszigetelés télen, teljes fényzárás, zajvédelem, egyszerű müködtetés.


A napelemmel működő redőny egyszerűen csatlakoztatható az - akár szintén napelemes - ablakokhoz. VELUX árnyékolók és redőnyök. Saját távirányítóval működtethető, de az ablak távirányítójára is beprogramozható. A korszerű, io-homecontrol? Az átforduló redőny (SHL) palástja teljesen le- vagy felhúzható, egyszerűen az ablakszárny átfordításával.


Kézi működtetés: A kézi működtetésű árnyékolók és redőnyök használata egyszerű: kézzel, távnyitó . Távirányítású , elektromos. A napenergia ugyanis korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre, hasznosítása nem terheli környezetünket, nem szennyezi a természetet. Ez jövőnk legtisztább energiaforrása, mely az élet egyre több területén .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése