Bramac veltitech 120 párazáró tetőfólia

Bramac Veltitech 1párazáró tetőfólia. Meghosszabbítja a tető életét: megakadályozza, hogy a héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelés, ill. A páralecsapódás veszélye miatt csak kis felületen érintkezhet nedvességre érzékeny épületszerkezetekkel. Veltitech 1egy rétegű párazáró tetőfólia , amely a deszkázat nélküli, nem hőszigetelt vagy kettős átszellőzésű hőszigetelt tetők alátéthéjazata.


Az új innovatív gyártástechnológia olyan előnyöket kínál, amelyekkel eddig csak páraáteresztő tetőfóliák rendelkeztek. A felső felület vízlepergető tulajdonságának . Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. Alkalmazásával alakulhat ki a héjazat alatt az alsó és . Megakadályozza, hogy a héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelésben, ill. BRAMAC VELTITECH 1PÁRAZÁRÓ TETŐFÓLIA.


Termék: Termék megnevezése: 3. Tetőfedések alátéthéjazataként. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás.


Gyártó: BramaCStrasse 9. Használatával a hőszigetelést nem érheti nedvesség. Az alsó filces felület megakadályozza az . A Basic csomag tartós igényre fejlesztett rendszerelemeket tartalmaz és a tetővel szemben támasztott követelmények szerint a kiegészítők sora bővíthető. Resistant 1páraáteresztő. Főkategória: Tető szerkezet. Balobau hálóerősítésû metalizált PE tetőfólia.


Biztonság és védelem az alsóbb rétegeken is. S páraáteresztő tetőfólia dupla ragasztósávval. Nem páraáteresztő tetőalátétfólia kétszeres tető átszellőztetéssel, mérsékelten hővisszaverő felülettel, növelt. Hőszigetelés belső oldalán párafékező rétegként, lég- és párazáró módon összeragasztandó átlapolt toldásokkal, irodák, lakások helyiségeiben. Taréj- és élgerinc: BasicRoll univerzális kúpalátét.


Egyéb kiegészítő: Lezárófésű vagy Szellőzőléc, Szellőzőszalag vagy alumínium szellőzőszalag, Durovent egységek fóliagyűrűvel, Fém hófogó, Gerincléctartó. Ft helyett kedvezmény.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése