Karácsonyi lézer vetítő

Vásárlás: Fénytechnika árak, eladó Fénytechnikák. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Fénytechnika termékek, Fénytechnika márkák.


Star Shower lézer -lámpa. Világításáról pedig db (piros, zöld) lézer. Szállítási idő: rendelésre. A projektor mozgó, ábrákat vetít ki a falra. Közeleg a karácsony , szeretnél ünnepi hangulatot teremteni, de túl költséges lenne az egész házat kivilágítani hagyományos égősorokkal?


Szerencsére van megoldás! A lézeres projektor piros és zöld fények óriás hadával árasztja el lakásodat! Legyen a Te házad a legragyogóbb karácsony éjszakáján! Kültéri házdekorációs lézer kivetítő. A piros és zöld lézer vegyesen keveri az ábrákat és pontokat lassú mozgatás közben.


Ház falának, vagy bármilyen felület. A lézerfény alkalmas különböző kisebb rendezvények, helységek, épületek hangulatvilágítására. Ez a típus már nem csak pontokat vetít a ház falára, hanem karácsonyi ábrákat is.


Hálózati feszültségről (230V AC) üzemeltethető a készülék, mely tetszőleges vetítési szögbe állítható a tartókonzol segítségével. A termék falra szerelhető az ideális fényt az állítható vetítési szöggel biztosíthatjuk. A karácsonyi világítós házdekoráció ugyan eleve nem valami zöld dolog, de szerencsére van olyan módja, ami a lehető legkevesebb elektronikai hulladékkal jár, amikor majd tönkremegy.


Ingyenes házhozszállítás. Disco lézer fény új állapotban! A DL XMS segítségével igazán könnyedén meglehet idézni a karácsony hangulatát. Csillagos eget, több féle.


Meríts ötletet széles választékunkból, és találd meg az aktuális szezon legjobb termékeit és márkáit egy helyen olcsón, kedvező áron. A leszúrható projektor segítségével mozgó lézershow vetíthető a ház falára, a kertre, a fákra vagy a szobrokra. A kábel hossza m, a sugárzási hatótávolság m. A LED-technológia alacsony fogyasztást és hosszú élettartamot garantá. Színes lézeres vetítő karácsonyi mintákkal, The Medves Florist and Silk Flower Wholesale is waiting for you with the widest selection of products:spring products, easter products, silk flowers, florist accessories.


Ezzel a zseniális csillagzáporos lézerfény -rendszerrel otthonát egyetlen másodperc alatt ezernyi szikrázó csillag ragyogja be! Tökéletes a legkülönbözőbb családi ünnepekhez és születésnapi partikhoz is, az év bármely napján! Minden alkalomra ideális, az év 3napján. Lazítsanak szeretteikkel otthon, élvezzék a termék . Beltéri használatra ajánlott, de ablakon keresztül kertünket , vagy házunkat is látványos fényjátékkal tehetjük igazán egyedivé ! Tartozék fali tartóval és asztali tartólábbal - Piros és Zöld . A piacon egy új lézer LED vetítö kapható!


A vetítöt egyszerűen a földbe ültetni lehetséges és pontosan azt a ház részét világítsa ki, amelyiket csak szeretne. LEDes fák, faágak, rénszarvas és szán figurák. Sötétben, félhomályban érdekes forgó színes.


Elsősorban udvaron sötétben jól mutató, világító . Egyéb - Lámpa, világítás - Bútor, lakberendezés. Karácsonyi világító udvari díszek, figurák.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése