Plakát méretek

A4-Apapírméretek, széles formátumú tekercsméretek, plakátméretek. Kiválasztott termékkategória. Szűrje meg a találatokat színnyomásra! Kattintson ide a nyomási módok . Keresés a(z) plakát árajánlatok között.


Weboldalunkon lehetőséget kínálunk, hogy az utolsó hónapban kiajánlott plakát , poszter ár, árak , 594x8mm méret között keressen. Megnyugtatásul, az óriásplakát nyomtatás ára megfizethető. Nyomdánk műszaki felszereltsége lehetővé teszi, hogy a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfeleljünk az óriásplakátok készítése során. A reklámtáblák Európában legelterjedtebb mérete közterületi megjelenéseknél a m2.


Az óriásplakát méret nálunk nem probléma, . Ezt a reklámtábla típust használják. Ahol a gondolat holnapra láthatóvá válhat! A nyomdai méretek között a leggyakrabban használt könyv méreteket és papír méreteket találja.


További fájlformátum információk grafikusoknak: Színprofil: FOGRA 39 . A blog szakmai partnere a Bonex Press. Ha minőségi, korrekt nyomdai partnert keres, ne habozzon, kérjen ajánlatot! Berendezéseinkre a megrendelő kívánságára szinte minden szabvány méretű plakát kihelyezhető.


Kérjük, hogy az előkészített anyagok fontokat ne tartalmazzanak! A dokumentum mérete legyen arányos a plakát méretével. Amennyiben az anyag direkt színeket tartalmaz, kérjük a megfelelő pantone kódokat mellékelni.


Direkt színeket CMYK beállítással tudunk nyomtatni. Négy szín color esetén a . Színhelyességhez kötelező színhelyes színes Proof-ot csatolni, mely tartalmazza a fájl nevét, a munka nevét, a nyomtatandó fájl méreteit és a kész . A lakkozott kék hátú ( blueback) plakátpapír UV és vízálló. A teljes plakát szegmensből áll. Nyomat A blueback papír alapanyag az UV és vízálló lakkrétegnek köszönhetően tartós.


A nyomatok illesztéssel kerülnek egymás mellé. A 297x4mm, Újságok (hajtott formában), plakátok. Szabvány, Méret , Felhasználási terület. A 210x2mm, Levélpapírok, formanyomtatványok, tájékoztatók. A 148x2mm, Szórólapok, tájékoztatók.


A 105x1mm, Képeslapok, meghívók, üdvözlőlapok. Digitális fényképezőgépével, vagy akár képszerkesztő programmal létrehozott képeiből rövid határidővel, kiváló minőségű posztert készítünk. A darab pigment alapú tintáknak köszönhetően tartós és kiváló .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése