Szálcement anyag

Az elmúlt több, mint száz évben cégünk élen járt a szálcement , mint építészeti . Cement, cellulóz és ásványi összetevők erős kötése. Az anyag vékony rétegeit egymásra helyezik, majd hatalmas nyomás alatt összepréselik őket, melyet egy lassú érlelő folyamat követ. A szálcement termékek lenyűgöző erősségének a titka a gyártási folyamatban rejlik. A különlegesen összeválogatott rostszálak által megerősített számos vékony réteg adja meg a . Letisztult formák, színek és a fényben váltakozó felületek. Egy anyag újkori története: a környezetbarát szálcement Equitone homlokzatburkolat a modern építészet eszköze.


Ezek több márkanév, így például ETERNIT név alatt is ismertté váltak világszerte. Az épületek homogén megjelenése nem csak építészeti, hanem egyben műszaki igények kielégítését is szolgálja: ilyen az épületszerkezetek energetikai homogenitása, időtálló megjelenése, szépsége és a csekély karbantartási igénye. Az EQUTIONE természetes szálcement . A Linea vonalas szerkezete kiemeli a szálcement anyag textúráját. A nap bármely pillanatában a napsütés változó hajlásszögének köszönhetően változatos megjelenést biztosít.


A CREATON szálcement természetes anyagok - ból készül. Alapanyagai: portland cement, cel- lulózrostok, őrölt mészkő, víz és levegő. Hosszú élettartamú , viharálló, ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, így a modern építészet közkedvelt tetőfedő és homlokzatburkoló anyaga.


Könnyű felhasználhatósága és . Fém, szálcement kategória. Ebből is lát- szik, hogy nem egy új . Tervező: Delugan Meissl, Vienna Szálcement homlokzatburkoló anyagok. Nagytáblás szálcement lapokból nyitott fugás kialakítás. Az anyag természete” Equitone szálcement homlokzatok az építészetben. Pályázat ÉPÍTÉSZEK számára.


Két év és három forduló alatt a CREATON South- East Europe Kft. EQUITONE pályázat építészek és építészhallgatók számára. Cedral homlokzatburkolati rendszerek.


A modern, Eternit síkpala ma már nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó anyag , hanem természetes alapanyagú, egyszerűen, gyorsan szerelhető, könnyű szerkezetű, gyakorta alkalmazott építőelem. A mai szálcement síkpala segítségével különböző rakási módok választásával különböző stílusú tetők . Tartós és dekoratív védelmet nyújtanak a homlokzatok, homlokzati elemek és melléképületek számára. Számos előnnyel bír, amely által egyre népszerűbb építőanyaggá válik a mai építészet területén. Nézzük meg, hogy milyen megoldásai lehetnek ennek az anyagnak!


A rendszer alapvetően az alátétszerkezetből és a szálcement lapból áll. Sokan nem tudják, de a modern, Eternit síkpala ma már nem az a rossz hírű azbesztet is tartalmazó egészségre káros anyag , hanem természetes alapanyagú, egyszerűen, gyorsan szerelhető, egyre gyakrabban alkalmazott tetőfedő vagy homlokzatburkoló elem. Izgalmas megoldások a hallgatói munkák között…” - Ferencz Marcel a hallgatók munkájának értékelése során emelte ki ezt : a . Az Eternit síkpala fedésnek hazánkban nagy hagyománya van.


Az így létrehozott anyagot „Eternit”-nek nevezte el, ezzel is utalva az új anyag nagyfokú tartósságára. A Hatscheck gyártási eljárás minden .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése