Családi ház felújítás debrecen

Megrendelő: Fedor László egyéni vállalkozó - Meglévő szerelőcsarnok felújítása , épület gépkocsitárolóval való bővítésének kivitelezése. A Zöld Otton Építő Kft energiatakarékos családi házak és -épületgépészeti rendszerek tervezésében és kivitelezésében tud. Napelem, napkollektor Energetikai tanúsítvány Épületgépészet . Az udvaron ingatlan található,jó lakóközösség.


Parkolás az utcán megoldott.

Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását! Ezen az oldalon láthatja az összes debreceni eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval.


Dryvit-féle felújítás receptre! Aktuális saját beruházásaink. Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás.

Homokkerti felújított , nettó 1m- es családi ház eladó. Fűtése gázcirkó de rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű kazán is. Burkolatai járólap és laminált padló.


A felújítás során új műanyag nyílászárók lettek beszerelve, homlokzat 10cm szigetelést, lábazat 5cm-es xps szigetelést kapott, az elektromos vezeték . Az ingatlan cseréptetős mely 2éve lett . A garázs nm-es, mely az ingatlan alatt található. Válasszon az ország legszélesebb ingatlanközvetítői kínálatából! Debrecenben , a Szabadságtelepen eladó egy nm. Budapest – családi ház felújítás.


Padlás tere beépíthető, mely m2- es, víz és fűtéscső már fel van vezetve. BAU-KELET Építőipari, Tervező és Kivitelező Kft. A ház külsőleg szigetelt(cm) és teljesen. Családi ház , társasház építés, felújítás , tervezés, generálkivitelezés Nyíregyháza, Debrcen és Miskolc városában.


Díjmentes munkafelmérés. Keressen egészHajdú-Bihar Megye határain belülről! Magas és lapostető szigetelés Családi és sorházak tetőfelújítása Tételes Árajánlat alapján.


Milyen anyagú tetőfedéseket tudunk bontás nélkül javítani?

Kiadó debreceni albérlet az ingatlan. A legtöbb ingatlan egy helyen. Műanyag nyílászárók, tapéta, csempe, parketta, kémény, térkő és fürdőszoba termékek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány