Kivitelező kecskemét

Az építkezés nem jár ideggel. A megbízási szerződés aláírásától kezdve önnek annyi a feladata, hogy figyelje, ellenőrizze, hogy halad leendő otthonának . Minősítéseink : MAKÉSZ védjegy. Makész Dupla - Kivételes Építési Termék KIVÉT EMI minősítés.


KULCSRAKÉSZ HÁZ KEDVEZŐ ÁRON!

Köszöntjük a KONCZ KÉSZHÁZ KFT. Mi segíthetünk önnek ebben. Tipustervek és hozott tervek alapján is dolgozunk. Generál kiviteli és engedélyezési terv készítése, valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés , lakás átalakítás, lakásfelújítás, építész, gépész, villamos szerelés. Kulcsrakész házépítés, generál építés, tervező és kivitelező szolgáltatások teljes lebonyolításával.


Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Címlap Toggle navigation.

Az energiaárak kiszámíthatatlan emelkedésével új irányt vett az építőipar. Az elmúlt években a téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű és polisztirol házak iránti érdeklődés. Kecskemét , Mindszenti krt. Ezen korszerű építőanyagok szakszerű beépítésével megszüntethetők az energiapazarlás legfőbb okozói, . Velünk mosolyogva építkezhet ! Hőleadó felületként a mennyezetet illetve a padlót vesszük igénybe, így nem lesz szükség radiátorokra, ami . Az évek során a társasági törvény fejlődésével, változásával, többszörös átalakulással, követve a kor igényeit és szellemét, önálló GMK, majd korlátolt felelősségű társasági formában. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Hajnal Zsolt alapító szaktudására, kapcsolataira épült. Gáspár Zoltánnal mi is megjártuk. Jó sok előleggel és egy félkész rossz minőségben elkészített házzal szeretett volna otthagyni. Szerencsére nem hagytuk magunkat, bevetettünk minden lehetséges eszközt hogy vissza kapjuk a pénzünket. Kisebb bukóval azért megoldódott a történet, de azért a családban . A cég profiljába csarnok-, ház-, üzlethelység-, iroda-, lakásfelújítás is beletartozik.


Rendelkezünk kőművesekkel, festőkkel, gépészeti szerelőkkel, villanyszerelő csoporttal, hideg-meleg burkolókkal, ácsokkal, valamint tetőfedőkkel is.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, műszaki felkészültségünk, szakembereink és gépparkunk. A KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat a magán- és az intézményi beruházások terén.


Versenyképes árakon, a határidők betartásával nyújtunk kiemelkedő . Generálkivitelező szakemberkereső Generálkivitelező problémák megoldására.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány