Ragasztógipsz ár

A por alapú ragasztógipsz gipszkarton és gipszrost lapok függőleges építőszerkezetre felragasztásához , szárazvakolatként való alkalmazásához, valamint a gipszfalak hornyainak visszajavítására. Aktuális Ragasztógipsz ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Lefoglalom és átveszem az én. A Rifix ragasztógipsz alkalmas szárazvakolat készítéséhez, valamint gipszkarton lapok felragasztásához. A speciális Rifix ragasztógipsz egy por alakú készítmény, mely gipszkarton és gipszrostlapok függőleges építőszerkezetekre történő felragasztására szolgál. Erősen nedvszívó alapfelületeknél, illetve betonszerkezeteknél csak Rikombi-Kontakt kötőhíddal alkalmazható.


Rigips Rifix ragasztógipsz 40kg-os. Vakolatra és még ki nem száradt beton . Szárazvakolat készítéséhez, a gipszkarton lapok felragasztásához. A bekevert anyaghoz utólag gipszet vagy vizet adagolni tilos. Az alapfelület megfelelő tapadását alapozóval javasolt biztosítani. Beépítési szabály: Kizárólag tiszta, . Speciális ragasztóhabarcs.


Gipszkarton gipsz portermékek : Norgips Ragasztógipsz. NIDA Ansetzgips ragasztógipsz. Gyártó: LAFARGE Zsák:kg. Raklapos mennyiségre vonatkozó ár ! Az ár tartalmazza a csomagolást is! Készleten lévő összes mennyiség rendelése esetén a legjobb ár az érvényes!


A megrendelésen szereplő ár csak a készlet erejéig garantálható! Ennek a terméknek a minimális rendelési mennyisége db vagy ennek szorzata! Baumit ragasztógipsz , gipszkartonlapokhoz, Építőanyag Áruház és Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett.


Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak , szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. RAGASZTÓGIPSZ RIFIX kg.


Műszaki jellemzők: Kiszerelés: kg Teljes száradási idő: min. PERLFIX ragasztógipsz 25kg. Az árak eléréséhez kérem jelentkezzen be! Rendezéshez kattintson a címkékre!


A termék ára a mennyiség függvényében tartalmazhat további járulékos költséget.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány