Szerelt kőburkolat rögzítés

Szerelt téglaburkolatos fal elvi ábrája. Az elvégzendő munkák sorrendje az alábbi: A konzolelemek számára a hőszigetelésbe megfelelő méretű nyílást vágnak ki, az anyagot félreteszik, majd az elem felszerelése után a kivágott szigetelést visszaillesztik. A beszintezett rögzítési pontokat a bejelölés után . A nehéz homlokzatburkolatok megismerését szerelt kőlap és téglaburkolat részletein keresztül gyakoroljuk be. A legalább mm vastag burkolólapokat függőleges vagy vízszintes hézagban egyaránt lehet rögzíteni , de mindkét esetben két támasztó- és két rögzítőtüske szükséges.


Az átszellőztetett homlokzatburkolat a teherhordó szerkezet, hőszigetelés, tartószerkezet és szerelt homlokzatburkolat együttes rendszere. A nehéz burkolatok (tégla, kő , műkő, előregyártott beton kéregpanel) hátfalhoz szerelése huzalkapoccsal, fix vagy állítható rögzítőtüskével , bekötő horgonyelemmel, fém konzol . A homlokzatburkoló kövek rögzítése , a kövek méretétől és vastagságától függően ragasztott és szerelt technológiával is lehetséges. A konzollal szerelt kőburkolatok előnye, hogy növelik a fal hőszigetelő képességét és segítik a szellőzését. Tartós homlokzatképző felületként előregyártott betonlap is alkalmazható.


Homlokzat-, és Szolár Rögzítéstechnika. Ez azonban már a múlté, mert a fokozott hőtechnikai követelmények miatt a határoló falon, a kőburkolat mögött, szellőztető légréssel kombinálva szükséges felhelyezni. Három irányban állítható kőlaprögzítő szerelt konzolok főbb típusai rozsdamentes acélból, függőleges irányú, magassági és fali távolságszabályozó . Minden építészeti elképzelés és szerelt burkolat „mögött” az Eurofox tartószerkezeti rendszere, a különböző profilok és rögzítőelemek látszó, vagy nem látszó megfogásainak kombinációi állnak. Ha a kiválasztott kerámia, HPL kompozit lemez, kő , terrakotta, szálcement, fémlemez homlokzatburkolókat egy intelligens , univerzális rögzítő rendszerrel kombináljuk, akkor határtalan lehetőség nyílik a szerelt , átszellőztetett (SZÁH) homlokzatokban rejlő építészeti elképzelések megvalósítására.


Az univerzális rendszerek . Alkalmasak horizontális nyomó- és húzóerők felvételére. A rögzítés főleg vertikális fugában úgymint mellvéd és attika falak széleinél és sarkainál kerül alkalmazásra. Biztonsági okokból méter fölötti magasságban pedig már csak a szerelt technológia alkalmazható.


A szerelt ( konzollal rögzített) homlokzatburkolat előnye a ragasztott technológiával szemben, hogy egy légrést . Külön nem részletezzük a teherhordó szerkezetek homlokzatain megjelenő jóminőségű nyers felületeket, amelyek lehetnek tégla, kő és beton anyagúak. Kiselemes szerelt műkő homlokzatburkolat készülhet például aluminium rögzítő fogasléc alkalmazásával és átszellőztetett légréteggel. Kőburkolatok teljeskörű kivitelezése.


Több mint éve cégünk a kőburkolatok kereskedelme mellett az általunk forgalmazott kőanyagok szakszerű burkolását is vállaljuk, legyen szó családi házakról, társasházakról, nagyobb irodaházakról, szállodákról, vagy térburkolatokról egyaránt. Mára több mint főt és számos . Hagyományos – huzalkapcsos. EQUITONE rendelkezik EPD tanusítvánnyal, mely átláthatóan . Egyedi kőrögzítő (teherhordó falszerkezet esetén), nem állítható (direkt rögzítő ), állítható (úgynevezett háromirányú beállítás).


Sínes rögzítés (nem teherbíró falszerkezet). Burkolat, rögzítő rendszer, és minden egyéb szükséges kiegészítő elem egy kézből, ezt kínálja a FunderMax. A tökéletesen szerelt Modulo homlokzati rendszer alapkövetelménye a . Anélkül, hogy pontosan fel kellene mérni a rögzítési pontoknál a homlokzat kiállásait, azonnal el lehet kezdeni a tartóelemek felszerelését.


Másik rendszer a szerelt lemezkapocs, az úgynevezett francia kapocs.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány