Ablakszigetelő gumi öntapadós

Ablakszigetelő gumi öntapadós fehér e profil leírása. Fehér E alakú öntapadó szigetelő profil ablakhoz. EPDM szigetelő gumicsík fából, műanyagból és fémből készült ablakhoz.


E profil magasság mm, szélesség mm. Ablakra történő felhelyezése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Hosszú élettartam, kiváló rugalmasság és nedvességgel - napsugarakkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. Ragasztható öntapadós habosított ablakszigetelő p gumi profil fa, műanyag és fém ablakhoz.


Kiváló rugalmasság - nedvesség állóság és hosszú élettartam jellemzi. Nyílászárók számára kialakított, öntapadó , egyszerűen felhelyezhető és igen rugalmas szilikon szigetelőanyag. Akár fűtési költségei -át is megtakaríthatja (az épület állapotától, az időjárási viszonyoktól és az energiaköltségektől függően). A megfelelő magasságú tömítő, azaz öntapadó gumi ablakszigetelő kiválasztása: Úgy kell méretezni, hogy a gumiprofil az ablak illetve az ajtó becsukását követően maximum -ban összenyomódjon. Amennyiben kicsit sem nyomódik össze, akkor nem is tömít, hiszen el sem éri a nyílás másik oldalát.


D-PROFIL BELTÉRI AJTÓ- ÉS ABLAKTÖMÍTŐ SZALAG 8MMX6M FEHÉR. Termékelégedettség: Öntapadó , könnyen alkalmazható profilok ablakokra és ajtókra. A jó minőségű gumiprofilok ellenállnak szinte bármilyen időjárásnak, és könnyen felhelyezhetők. Választhatunk az öntapadós típusok és a nútba illeszthető ablakgumik közül, hogy melyik legyen, azt kizárólag a szigetelés módja dönti el. Bár a szilikon ablakgumik kiváló tulajdonságait az öntapadós módszer nem csorbítja, de a szigetelés szempontjából mindenképp a svéd bemarásos eljárás ajánlott, mivel a rögzítés . A szigetelő gumi vágható, toldható.


Rugalmasságának köszönhetően átveszi a vetemedés okozta egyenetlenségeket, ha azonban szükséges kombinálhatjuk a különböző profilokat. Felhelyezés A nyílászáró „falc”-ba ragasztjuk, ahol a tok és nyílászáró felülete találkozik. Mindkét felületet gondosan tisztítsuk meg zsíros, . SOFA ajtó és ablakszigetelő profilok ( SOFA embrió profil ), ragasztható szilikon tömítő profilok melyeket szilikon ragasztóval lehet felragasztani. EPDM nyílászáró tömítések találhatók. D” – “E” profil MÉTERRE!


D” valamint “E” profilú gumi ajtó és ablakszigetelő ,fehér és barna színben . Ajtó alá alá szerelhető huzat elleni tömítőprofil, fehér (1) Ajtószigetelő, ipari, D-strip, öntapadó (3) Gumi szigetelő , Cellban Cell-list, öntapadó (6). D alakú ablakszigetelő gumi profil fehér. Ebben a részben megmutatom, ha vasalathoz érünk akkor, hogyan csináljuk a nútmarást. Kiszerelések, méretek: db. P-profilú gumi ajtó és ablakszigetelő ,barna színben.


Részletes termékjellemzők . Bondex Kft által forgalmazott jó minőségű és olcsó öntapadós ajtó és ablaktömítő gumi habosított EPDM anyagból. Nagy előnye hogy gyorsan és pormentesen leszigetelheti vele az ajtót és ablakot, legyen szó fa, műanyag és fém nyílászáróról. Megvásárolható Bondex Kft szilikon szaküzletében.


Ajtó- Ablak Szigetelő P Profil (- 5mm) Fehér. Eladó: szerszamkell(866) Kereskedői fiók.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése