Aluminium előtető

Tekintse meg referenciáinkat! A lábon álló előtető 40- 60. Minden előtetőt alumínium vázból gyártunk, ami időtálló, mert nem rozsdásodik, nem hajlik el, nem teszi tönkre a fagy, víz és bogarak. Esővédő előtető tartós alumínium szerkezettel. A polikarbonát lemezeket stabil aluminium profilokkal látjuk el.


A falhoz csatlakoztatáshoz ajánljuk a könnyen,gyorsan felhelyezhető.

INSTANT BÁDOG - szalagunkat. ADRIA FRONT SAFE - erkély esővédő(AFS): esővédő tető erkélyre. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Kép Új alumínium télikert előtető elő-tető elő tető leszorító profil elad 7. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról.


A zuhogó esőben a nyári hőségben, téli hóesésnél nagy szolgálatot tesz. A múltban sok helyen alkalmazták a vas vázra épített a hullámpalát előtetőként. Ma inkább mi alumínium vázból építjük a terasz.


Az előtetők borítása készülhet üvegből, polikarbonátból, illetve különböző hullámosított műanyag lemezből.

Zsindely palázható előtető vasváz szerkezete hátul, és kosár mintás korlát elől. A kocsibeálló és a medencefedés esetében az alumínium profilból készült a tartó vázat. Az alumínium profil színtartó, időálló, statikus tulajdonságai nagyon jó, és viszonylag könnyű szerkezetek publiké tartozik. Nagyméretű terasz, télikert, medence, kocsibeálló, előtető fedés esetén, tartó lábakat használunk. Teljes mértékben korróziómentes, ezért évtizedek múlva is újszerű állapotban mara semmilyen karbantartást nem ígényel.


Az üvegszerkezet ragasztott biztonsági üvegezés, mely esetleges törés esetém sem . LEXAN, eloteto , teraszfedes, teraszteto, uvegteto, medencefedes, felulvilagito, gepkocsi beallo, fenyatereszto teto, automoso, onkiszolgalo automoso, onkiszolgalo automoso epitese, automoso tetoszerkezet epitese, ERHLE automoso, automoso polikarbonat fedese, onkiszolgalo moso epitese, autoszonyeg . Minőségi alumínium nyílászárók. Alumínium ajtó és előtető értékesítés. Elő tető gyártása és az előtető teraszra, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az elő tető gyártás, szerelés is, Profi szakemberekkel. Országosan dolgozunk, de külföldön is sok munkát vállaltunk már. Referenciák vannak Ausztriában, Németországban, Szlovákiában is.


Cégünk vállalja egyedi méretű, tetszőleges formájú előtetők , védőtetők, oldalfallal részben vagy teljesen ellátott szélfogók, kocsibeállók, teraszfedések gyártását és kivitelezését, alumínium tartószerkezettel, igény esetén alumínium ereszcsatornával és lefolyóval, tartóoszlopokkal vagy tartókonzolokkal. Könnyű fémszerkezettel felépített polikarbonát elő- és terasztetők új igényeket elégítenek a piacon. Az alsó és felső felére páraáteresztő szalagot ragasztunk, majd alumínium „U” profillal zárjuk így akadályozzuk meg a bepárásodást. Polikarbonát előtető váza lehet műanyag és alumínium , ami örökös, mert nem eszi meg a rozsda, nem kell kezelni utólag. Elő-tető gyártás ISO minősítéssel.


Ezen üveg előtető rendszereinket a ház szigetelése előtt és után egyaránt fel tudjuk szerelni, de érdemes előre gondolkodni és egyeztetni velünk. Az előtető a bejáratok és teraszok előtti terület feledésére szolgál , véd az időjárás viszontagságaitól, mint a tűző nap, eső és hó vagy szélfúvás.

Legelterjedtebbek a polikarbonátból és a hullámpalából készült előtetők , de mai technológiának köszönhetően ezeket leginkább az üvegből előállított előtetők. Ha esik az eső akkor elázik, amíg bejut az ajtón? A megoldás egy előtető amit mi úgy építünk meg hogy a későbbiekben télikerté is alakítható.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése