Csarnokfűtés gázzal

Több, mnint évvel ezelőtt feljesztette ki a cég alapítója, Günther Schwank az első gáz alapú infravörös sugárzóját. Ettől a pillanattól a tevékenyégünk központjkában a hő áll - a mindenki számára jó közérzet elérése. Ez azonban nem lehet egyedüli cél: Ügyfeleink egy innovatív, energiatakarékos és megbízható . Schwank csarnokfűtés - a legmagasabb igények kiszolgálására kínálunk megoldásokat a gazdaságos és kényelmes gáz -infravörös sugárzó fűtés specialistájaként. Fűtési rendszerek, amelyek első sorban nagy alapterületű és belmagasságú csarnokokban (például raktárcsarnokokban, sportcsarnokokban, ipari csarnokokban) üzemelnek.


A gázsugárzó egy gázzal működő infravörös fűtés, mely lehet mind világos sugárzó mind pedig sötétsugárzó. Halogén infrasugárzók kültérre és ipari csarnokokba, praktikus időszakosan használt munkahelyek, teraszok fűtésére, mozgásérzékelő alkalmazásával. Ez testesül meg látványosan a 1– 9kW fűtőteljesítményű, akár 1 -os hatásfokú (az alsó fűtőértékre vetítve) G kondenzációs hőlégfúvóban. A bevált alapkonstrukcióra támaszkodva kondenzációs hőcserélőt és mikroprocesszoros szabályzást építettek be, valamint az égési folyamatot meghatározó gáz , füstgáz- és . A szokásos karbantartási vagy túlmunka esetén ún. A fűtôberendezések szabályozása figyelembe veszi a külsô és belsô hômérsékleti értékeket, magasabb komfortérzetet biztosítva az ott dolgozók számára.


Nagy légterű helyiségek teljes felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás. Felesleges is lenne a hatalmas alapterületű és . Nagy belmagasságú és nagy légterű helyiségek felfűtése gázzal nagyon költséges, és pazarló megoldás. Apró lyukakkal ellátott kerámialapon történik a gáz elégetése, melynek eredményeképpen a kerámiabetéten létrejövő magas felületi hőmérséklet meleget sugároz a környezetébe.


A mai gáz árak mellett - a napelemek adta lehetőségek birtokában- sokan döntenek az elektromos infrafűtés mellett. A sötétsugárzók eredetileg a nem izzó felületű sugárzókat jelentette. A korszerű készülékek között ma már léteznek izzó csöveket tartalmazó . Eladó darab egy tra és egy trc típusú gazdaságosan üzemeltethető termoventillátor.


Nem elektromos fűtőszállal ellátott energia pazarló modell. Infra sötétsugárzókkal CSAK PERC, és kellemes meleg van a leghidegebb helyen is! Környezetbarát, energiahatékony és energiagazdaságos!


Törökszentmiklós, Dózsa Gy. Csarnokfűtés , acélszerkezetek. Delta-F Fűtéstechnika Kft.


Zenit sötétsugárzó, radiant heater, tube radiant, dunkelstrahler, hallenheizungen, csarnokfűtés. Napelemeket és hőszivattyúkat a tanyavilágba (is)! Mivel nincs gáz még a környéken sem, felmerült a kérdés, pellet kazán, vagy hőszivattyú.


Aztán a tulajdonos úgy döntött, legyen mindkettő. A vendégházként is működő családi tanyaház elektromos ellátását napelemek biztosítják. A fűtésről és a hűtésről az év nagy . Alba Volán, Székesfehérvár: csarnokfűtések : gáztüzelésű feketén-sugárzókkal, fővállalkozás (tervezés- kivitelezés) Balaton Volán, Balatonfüred: csarnokfűtések : gáztüzelésű feketén- sugárzókkal, fővállalkozás . Sokan nem ismerik, hogy hogyan is működnek az infrapanelek, illetve milyen költségekkel jár a működtetésük.


Segítünk Önnek tisztába rakni a dolgokat! Hagyományos gáz vagy akár a korszerű faelgázositó kazánok, pellet kazánok, kandallófűtés rásegitéssel, kémény hiányában elektromos kazán beépitése, ezek vezérlései. Légfűtés, feketesugárzó-fűtés, fűtő kaloriferek.


További szolgáltatásaink: vegyes- és pelletkazánok beépítése.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány