Lindab kerítés ár

LPA cserepeslemezek és kiegészítőik. FOP-CO, PLX korcolt tetőfedés és L-SRP Click előkorcolt tetőprofilok. Lindab Seamline síklemezek és kiegészítőik. Kerítést szeretne építeni vagy a két évente lefestett kerítését korszerűsíteni? A jól megszokott trapézlemezek különböző bordatávolsággal készülnek, kerítés vagy tetőfedésre tökéletesen alkalmasak.


Azonban valljuk be őszintén, a praktikusság a és egyszerű felhelyezhetősége mellett nem mondhattuk rá, hogy igazán trendi. Azonban egy speciális eljárással már valóban dekoritív és . Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. Felhasználása különböző előnyöket hordoz magában.


Gyártása során miliméter. Famintás trapézlemez kerítés. Sötét dió színű faerezetes lemezből a kívánt magasságban, rövid határidővel tudjuk legyártani kerítését.


A trapézlemez kerítés az . Sőt, gyorsan, fúrás-faragás nélkül felszerelhető, egy átlagos családi ház esetében már fél nap alatt! MOST bevezető áron az méteres, . Praktikus, időtálló és nincs fenntartási költsége az acél kerítéselemeknek. Az alapanyaga alucink hengerelt acéllemez, amely garantálja, hogy nem kell évente festegetni. Ipari, mezőgazdasági területekhez történő felhasználásra különösen ajánljuk. Igény szerinti hosszméretben rendelhető.


Az elem felső kiképzése lehet. A méretregyártott lemezek esetében a típustól függően 8-nap. A gazdaságosság érdekében a fuvarokat összekapcsoljuk, vagy közvetlenül a gyárból szállíttatunk, ezért a szállítási időpontok meghatározásánál kérjük megrendelőink együttműködését.


A webáruházban feltüntetett árak BRUTTÓ árak , szállításkor belföldi . Miért vásároljon trapézlemezt? Könnyű, egyszerű szerelhetőség! Jó ár érték arány, a 4- mm anyagvastagsághoz mérten! Bármikor kézzel fogható és elvihető telephelyünkről! A beázását, kerítés problémáját gyorsan megoldja!


Famitás trapézlemez aranytölgy színben, 1. Kínál Legolcsóbb Trapézlemez Azonnal Raktárkészletről: Kedvező áron kínálunk Trapézlemezt,Cserepeslemezt mm vastagságban raktárkészletről különbö. Méretek: méterig bármilyen hosszúságban rendelhető. Szállításban segítünk az egész ország területén kedvezményes áron. A lemezt a kért mértre gyártjuk Önnek!


Antikondenzációs filcbevonattal is kérhető! Tökéletes tető fedésére. Gondozásmentes, házilag egyszerűen szerelhető, UV-álló kerítésléc.


Kerítésrendszer kedvező áron , ingyenes házhozszállítással! Azonnali lakossági és kivitelezői, szerelői kiszolgálás LINDAB CENTER raktárunkból. A svéd acélipar által kifejlesztett Seamline lemez olyan termék, amelynek felépítése az acélmagtól egészen a külsõ fedõburkolatig egyedülálló. Azokban az esetekben, amikor a színeknek nincs szerepük, használhatjuk a lemezt festékbevonat . HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez.


Kis önsúlya miatt a régi tetőszerkezet cseréje nélkül is gyorsan beépíthető! Saját gyártású BONA cserepeslemezre érvényes az akció! AZ ÁR NYEREGTETŐ ESETÉN ÉRVÉNYES!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány