Parafa burkolat

A parafa falburkolat könnyen hajlítható, akár egy oszlopra is felrakható. Weiteres Bild melden Melde das anstößige Bild. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Szeretettel köszöntjük Önt a Laurum Kft.


Cégünk a mediterrán vidékeken élő csodálatos paratölgy kérgéből előállított burkolatokat és kiegészítőket forgalmaz. Kérjük, ismerkedjen meg Ön is parafa burkolatainkkal, győződjön meg a parafa lenyűgöző tulajdonságairól, és ismerje meg számtalan alkalmazási .

A ragasztható parafa padlóburkolatok egyaránt alkalmazhatók a lakás bármelyik helyiségébe: hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, konyhába, fürdőszobába, közlekedőbe, de üzletek, irodák és orvosi rendelők burkolására is kiválóan alkalmas. A parafa jó hő- és hangszigetelő tulajdonsága miatt kiváló a lakás burkolására. Ha hideg a fal vagy zajos a szomszé a parafa a megoldás.


A paratölgy kérgéből készülő klikkes és ragasztós, kiváló minőségű parafa padló -és falburkolataink kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Várjuk üzletünkben személyesen is ! Nyitvatartás : Hétfő - Péntek : - 16:, Szombat : Zárva. Fal- és padlóburkolatok különösen kedvező árakon.


Parafa padló – STANDARD – 4mm – ragasztós.

Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett. Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. A parafa termékek nyersanyaga nem más, mint a paratölgy kérge.


Azok, akik parafa padlót tettek a konyhába, nagyon jó tapasztalatokról számoltak be nálunk. Ezt a parkettát nem feltétlenül a mintázata miatt szokták szeretni. A parafa padló tökéletes lehet a konyhába, ha okosan választunk! Tény, hogy a parketták, laminált padlók, vinil burkolatok (magic floor) kinézetben többet tudnak nyújtani. Ugyanakkor egyre jobban elterjedt a rétegelt felépítésű, klikk rendszeres parafa parketta.


Bár ez már közel nem 1 parafa alapanyagú. A parafa csökkenti a falakon áthatoló zajok mértékét, minek következtében lakóterünk sokkal csendesebbé és nyugodtabbá válik, így édes a pihenés - már csak egy . Klikkes parafa padlóburkolatok: A legcsaládbarátabb burkolatok közé tartozik. Kisgyermekes szülők előszeretettel alkalmazzák lakásukban pozitív élettani hatásai miatt, mert higiénikus és természetes. Az anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: páraáteresztő, páraelvezető képességű, vízálló és víztaszító, fagyálló, . Az építőipar már több mint száz éve alkalmazza a parafát szigetelő-, hézagkitöltő és burkolóanyagként, mégis sokan rácsodálkoznak a sokoldalúságára.


Alig akad ilyen sokrétű – falra, mennyezetre, padlóra, vizes helyiségbe, padlófűtés fölé egyaránt alkalmazható – burkolóanyag, amely ennyi jó . A para burkolatot számos előnyének köszönhetően előszeretettel alkalmazzák a lakberendezésben.

A parafa burkolat használatával csendesebbé és melegebbé válik lakáso mivel a parafa burkolat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány