Párazáró fólia ár

Belső burkolat mögötti párazáró rétegként minimalizálja a szerkezeten átjutó pára és levegő mennyiség mértékét, amihez a toldások és átlapolások pára- és légzáró ragasztása szükséges. Alkalmazásával jelentősen csökken az épületből a környezetbe távozó hőmennyisége. Típus: Párazáró hőtükör fólia.


Csak egész tekercsben értékesítjük! Meghosszabbítja a tető életét: megakadályozza, hogy a héjazat alá bejutó csapadék (porhó, csapóeső) a hőszigetelés, ill. Hálóerősítés nélküli légzáró és párafékező fólia magastetőkhöz.

Masterplast Isoflex ALU-PZ metallizált párazáró fólia. Metallizált belső párazáró fólia. Az Isoflex ALU-PZ párazaa. Bruttó lista ár : 1Ft.


A legolcsóbb termékváltozat ára ! Termékváltozatok száma: 1. Mivel a kivitelezőt főleg az ár érdekelte (pláne az eltkart szerkezetek elkészítésénel) nem meglepő hogy ilyen előkészítéssel találkozunk. Látszólag a belső síkon OSB burkolat, csavarosan rögzítve. Az OSB erősen párafékező, ezért ha egyenletesen, hézagmenetsen .

Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó párazáró fólia kategóriába tartozó termékek árait! Kiegészítő anyagok Szigetelés kiegészítők Hőtükrös párazáró fólia Hővisszaverő , párazáró alátétfólia. A tetőfólia árak ilyen összehasonlítása azonban nem célszerű a korábban leírtak miatt.


A párazáró fólia ár alacsonyabb, mint a páraáteresztő fólia ára. Ha a tetőtér szigetelés külső oldalára is az olcsóbb párazáró fóliát akarnánk tenni, akkor kétszeres rétegrendet kellene kialakítanunk, ami . Felhasználási terület: a tetőfólia kéthéjú hidegtetők keményhéjalása alá alátétrétegként építhetők be, mely a porhó, por, visszatorlódó csapadékvíz tetőtérbe. Mikroperforált, kis mértékben páraáteresztő képességű, max hónapig uv stabil, PE alapanyagú szőtt.


FtKiszerelések, méretek: tekercs. Tetőfólia Solflex Reflex tél hőtükrös párazáró fólia 50m2. Hőszigetelt szerkezetek belső oldali párazáró rétegeként tetők és gipszkarton falaknál megakadályozza a. Részletes termékjellemzők . Többféle fólia raktárról, kiszállítással: építési fólia , tető fólia , járható fólia , festő fólia , takaró fólia. AIRGUARD Sdpáraszabályzó (Tyvek VCL).


A REFLEX belsõ hõvisszaverõ fólia tulajdonságai: hõvisszaverõ és hõszigetelõ ( energia megtakarító), égésgátolt formában is készülhet, hõmérsékletváltozásra nem érzékeny, UV stabilizált, antisztatikus vagy nem antisztatikus, jó pára- és nedvességzáró tulajdonságú, fiziológiailag ártalmatlan, vegyszerekkel szemben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány