Ablakcsere tokba építés

A meglévőtokba való beépítést általában olyan helyeken alkalmazzuk ahol a bontási és helyre állítási költségek messze meghaladnák az alap ablakcsere árát. Vagyis a belvárosi 3m feletti belmagasságú lakásoknál ahol az ablakok szinte teherhordó szerkezetek vagy nem különálló lakás elemek, több . Ebben a cikkben a falazat és az ablak kapcsolatáról fogsz többet megtudni. Biztosan találkoztál már, vagy ha még nem kértél ajánlatot ablakos kollégától, akkor biztosan fogsz találkozni azzal a kérdéssel, hogy: Tégla, vagy panel az épület?


A szerelés költsége NEM tartalmazza: - beépítés előtt a régi fatok átalakítását, állagmegóvását, - beépítés végeztével a fatok teljes felületének letakarását (a beépítést követően egy szakembernek kell a még látszó fafelületet lekezelni, lefesteni). Cégünk a megvásárolt nyílászáró szakszerű beépítésével is foglalkozik. Ezzel a technológiával erkélyajtó, ablak, de akár bejárati ajtó cseréje is lehetséges.


Előnye: - nem jár falbontással - nem kell a régi redőnyt leszerelni - többet nem kell mázolni, mert a fa . Csapatunk széleskörű munkatapasztalata garancia arra, hogy az Ön elképzeléseit a lehető legjobban megvalósítsa kezdve a helyszíni felméréstől ( mely Budapesten és környékén díjmentes) egészen a beépítésig. Kivitelezési módok: -nyílászárók beépítése új vagy kibontott. A nyílászáró piacon vezető AblakGuru Kft. A bontás nem feltétlenül jár rombolással, amennyiben megfelelő eszközt alkalmazunk.


Ablakcsere bontás nélkül (régi tokba építés ): Ez a módszer tégla épületeknél használatos (leginkább régi kapcsolt gerébtokos ablakok esetén), ugyanis a bontás során a fal valamilyen mértékben biztosan megsérül az ablakcsere folyamán. A falkáva sérülését lehet elkerülni az új nyílászáró régi tokba építésével. Alapvetően kétféle nyílászárócsere létezik: 1. Bontásbeépítés, amikor a régi nyílászárót tokostul vonóstul eltávolítják és ennek a helyére teszik az új, ugyanakkora ablakot, majd a szükséges kőműves munkákkal visszajavítják a falazatot. A Tokbaépítés , amikor a régi nyílászáró tokja megmarad és ebbe . A tokba épített ablakokkal kapcsolatos tapasztalatok.


A megmaradó tokba építés természetesen kompro- misszumokat is igényel. A műanyag ablakok tok és szárnyprofil szélessége csökkenti a bevilágító felületet,. Helyette alkalmazzuk a tokba építés technikáját. Folyamata:A régi ablakszárnyak eltávolítása. Diópántok levésése,levágása.


A régi tok átvizsgálása,annak kifúrása, a fal a tok közötti részek szigetelése,purhabbal. Az új modern nyílászáró tokba rögzítése,csavarozással,és purhabbal. Régi tokrészek burkolása színazonos . Előnye lehet egy fa tokba történő építésnél az, hogy nincs nagy rumli és kosz.


Elég csupán a meglévő ablakszárnyakat leakasztani, a pántokat lefűrészelni, az osztóbordákat kivágni és kész is a szabad nyílásom, amibe beépíthetem az új műanyag ablakot. Se kosz, se felfordulás! Előnyöm is származhat a konstrukcióból, . A régi fatokba való beépítést a cégünk, mint FensterSysteme Kft. Mi mindig elmondjuk az ügyfeleinknek, hogy a fatokba építés. Bontás nélküli csere, azaz tokba építés , de mit is jelent ez?


Nincs szükség kőművesmunkára, mivel az új ablak és a tok közötti hézag szigetelésre kerül, majd ez a szigetelőréteg lesz elfedve egy műanyag takaróléccel. Tokráépítépítéses ablakcserét, ajtócserét akkor válasszunk , ha egy normál ráépítéses csere és a tok teljes kibontása és visszaépítése között aránytalanul nagy a. Ezt a lehetőséget ne hagyja ki! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb ablakprofilt és üveget! A tokbaépítést abban az esetben javasoljuk, amikor a régi ablak felett beépített tokos redőny van és azt nem akarja kicserélni.


Nyílászáró csere bontás nélkül, vagyis Tokráépítéses ablakcsere akár óra alatt. Minél előbb szeretné letudni a nyílászárók cseréjét ? Nem szeretné a frissen festett falat újra javítani,festeni ? Akkor válassza az új bontás nélküli beépítés gyors és praktikus megoldását. A bontás nélküli ablakcsere esetén ( tokba építés ) az arra alkalmas régi ablak illetve erkélyajtó régi tokjába építjük bele az új nyílászárót.


Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőműves munka nem .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése