Szeglemez tipusok

Szeglemez típusok Wolf 1Lemezvastagság: mm, horganyzott acél Zulassung: Z-9. PDF - MB) Alkalmazás: Könnyű szerkezetek, gyalult fához Typ N Lemezvastagság: mm, horganyzott acél Zulassun. WOLF Szeglemezek gazdaságosak, sokoldalú lehetőséget biztosítanak a fakötésekben. A nagy típusválaszték optimális anyagfelhasználást és így csökkenthető költséget jelent. Rozsdamentes acélból is!


Alapkivitelben horganyzott acéllemezből, különböző vastagságban (- - - mm ) készülnek.

A Mitek szeglemez a korszerű tetőszerkezetek fakapcsolati kötőeleme. Két oldalról a fába préselve roncsolásmentes kapcsolatot biztosít a faszerkezetek rúdjai közt. Síkbeli rácsostartók és keretszerkezetek egyaránt kialakíthatók.


Az előregyártott síkbeli tartók segítségével egyszerű és bonyolult tetőidomok egyaránt . A fesztáv növekedésével az alkalmazott faanyagok, illetve szeglemezek méretei is növekednek. A tartószerkezetek tervezésénél - a terhelési adatokon kívül - figyelembe kell venni a szállíthatóságot, az építés helyszínén végzendő szerelési munkákat, a szerkezet beemelését, valamint a tűzrendészeti szempontokat. Gerendapapucs, A típus , mm x 1mm.


U alakú oszloptartó szeglemez kőkapoccsal, rozsdamentes acél, 200x91xmm.

Beüthető talajhüvely négyszögletes faoszlopokhoz állítható tűzihorganyzott. A szarufarögzítő kitűnően alkalmazható olyan tetőszerkezeteknél, ahol a szarufá- kat a belső oldalról burkolni akarják. Fagerendák nagyterületű összekötéséhez. Egy húzásnak kitett szeglemez. A MiTek szeglemezek és a Simpson-StrongTie acél kapcsolóelemek magyarországi forgalmazója a tervezők számára – az építész és mérnök kamara által akkreditált – konferenciákat szervez a szeglemezes tetőszerkezetekről.


A cég építész irodák számára ingyenes tanácsadást, gyártmányterv késztést, . CSALÁDONKÉNT”: SZEGLEMEZEK. Az árajánlat alapját a bedolgozott anyagmennyiség (faanyag és szeglemez ) képezi, amelyet a tervező programunk pontosan kiszámít. KAPCSOLAT- TÍPUSOK : AZ ÖSSZEKAPCSOLT ELEMEK.


Elfogadott árajánlat esetén előleg befizetése után elkészítjük statikai számítások alapján a gyártmánytervet és a pontos látványtervet. Egyeztetjük a gyártás és a szállítás időpontját. A szeglemezek nevükből adódóan a vékony, 5-mm vastagságú acéllemezből kb. Az ismertetésre kerülő Mitek- szeglemezek két típusa terjedt el Magyarországon.


A leggyakoribb M16H típusjelű elemek mm vastagságú acéllemezekből . FASZERKEZETI KÖTŐELEMEK ALKALMAZÁSA. Napjaink faszerkezeteivel szemben támasztott számos elvárás létezik, mint például a tartószerkezeti funkció, az esztétika, és az egyszerű kivitelezhetőség az alkalmazott faipari kötőelemekre is kihatással vannak. Ezeknek a faszerkezeti kötőelemeknek, faipari vasalatoknak . Textduplikat, Referenciák.

VÁLASZD A MAGYAR GYÁRTÁSÚ ÁCSIPARI KÖTÖELEMEKET ! A Bertalan család által gyártott Diagocon típusú. Aktuális Oszloptartó szeglemez fekete B 1x ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése