Zdravotnícke pomôcky prešov

Porovnajte firiem v lokalite Prešov : ZDRAVOTNÍCKE POTREBY - ŠLACHTIČ VLADIMÍR, Ing. UNIZDRAV - ZDRAVOTNÍCKE POMÔCKY , THUASNE MEDICAL , s. Ponuka e-shopu nevystihuje ponuku presovskej kamennej výdajne. Naša výdajňa prispôsobuje ponuku sortimentu požiadavkám svojich miestnych pacientov a zákazníkov. Navštívte našu stránku a informujte sa! Zdravotnícke potreby a zdravotnícke pomôcky - Najväčší internetový obchod na Slovensku.


Maloobchod so zdravotníckymi a ortopedickými pomôckami v špecializovaných predajniach, Zobraziť detaily. Potrebujete zdravotnícku alebo kompenzačnú pomôcku? Elektrický alebo mechanický vozík pre dospelého či dieťa, skúter, polohovaciu posteľ, antidekubitný matrac, chodítko, barlu, palicu, pomôcku do kúpeľne alebo na toaletu? Aries Medishop ponúka kvalitné zdravotnícke pomôcky pre každého. Veľký výber pančuch na kŕčové žily, ortopedických pomôcok, pomôcok pre rehabilitáciu, inkontinenciu, sortiment pre diabetikov.


Požiarnická 1 Prešov , Prešov , Prešovský kraj. Merné miesto, ortopedickoprotetická pomôcka, protéza, ortéza, korzet, vložka, bandáž, epitéza, sedačka. Mesto Prešov vychádza svojim starším a telesne postihnutým občanom v ústrety v sociálnej oblasti aj tým, že im zdarma požičiava na kratšiu dobu zdravotnícke pomôcky. Ide o doplnkovú službu, ktorá by im mala uľahčiť život v prechodnom období, kým si po úraze či náhlom zhoršení zdravotného stavu . ARIES MEDISHOP zdravotnícke pomôcky Prešov. Intenzivně pro Vás připravujeme novou prodejnu na ulici Hlavná 135.


Pobočka verejnej lekárne ! Do kategórie zdravotnícke pomôcky sme pre vás a vaše pohodlie zaradili tlakomery, teplomery, náplasti, lekárničku a špecializované testy. Ako si vybrať správny tlakomer? V súčasnosti sú najčastejšie využívané najmä digitálne tlakomery pre ich jednoduché použitie. Stačí stlačiť jeden gombík . Lekáreň - predaj liekov a liečiv, výdaj liekov na predpis, vitamínov, doplnkov výživy, meranie krvného tlaku.


Odborné poradenstvo pri výbere tovaru. Komplexná ponuka liekov a liečiv, liečivá kozmetika. Výdaj liekov na predpis. Predaj a prenájom zdravotníckych pomôcok. Inzerujte zdravotnícke pomôcky zdarma.


TASR) – Fakultná nemocnica s poliklinikou (FNsP) J. Reimana v Prešove používa moderné zdravotnícke pomôcky s bezpečnostnými prvkami už desať rokov. Podľa riaditeľa nemocnice Radoslava Čuhu zavedenie tejto praxe pomohlo eliminovať riziká poranenia zamestnancov na minimum. Internetový obchod so zdravotníckymi pomôckami a potrebami.


Biolampy, bandáže, barly a palice, invalidné vozíky, parochne, polohovacie postele, pomôcky na cvičenie, domáce lekárske prístroje a iné. Otváracie hodiny pre UNAMED s. Oddelenie zdravotníckych pomôcok zabezpečuje objednávanie, uchovávanie a výdaj zdravotníckych pomôcok (obväzový materiál, špeciálny zdravotnícky materiál, šijací materiál, dentálny materiál, umelé telové náhrady, RTG filmy, laboratórne sklo), vykonáva konzultačnú a informačnú činnosť o zdravotníckych pomôckach .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése