Beágyazódás jelei fehér folyás

A vérzés mellett előfordulhat fehér , tejszerű folyás is. Ez azzal függ össze, hogy rögtön a fogantatás után a hüvely fala megvastagszik. Ez a fokozott sejtnövekedés kibéleli a hüvelyt és folyást okoz. A folyás fennmaradhat a terhesség végéig, általában ártalmatlan és nem igényel kezelést. Csak a saját tapasztalataimból tudok kiindulni: nekem a peteéréskor vízszerű volt, majd utána krémszerű, és emiatt azt gondoltam, biztos nem sikerült összehoznunk a babát -hiszen sokan írták, hogy az a jó, ha nincs semmi, teljesen szárazak vagyunk.


Szóval én azt hittem, hogy a folyás rossz előjel, . Jött viszont egy bőséges, fehéres-áttetsző folyás , ami velem is maradt a szülésig. Aztán vettem egy tesztet. Még csak két napja késett, és este tízkor kaptam elő a dobozból, de ahogy rácseppent a vizelet, a második csík úgy vágódott elő, mintha csak füttyentettem volna neki. Hűha, pozitív – terhes vagyok! De ha azt veszed észre, hogy megváltozott a szaga, az állaga, a színe vagy égő , . Ha tényleg terhes vagy, akkor a fogamzás utáni 6. Ha a teszt pozitív lett és vérzel, azonnal orvos!


Mellfeszülés, mellfájdalom. A menstruáció előtti két hétben duzzadtabbnak és sűrűbbnek érezheted a melle érzékeny lehet a nyomásra, érezhetsz . Olvastam is, és az orvosom is mondta hogy ez beágyazódásnál gyakran előfordul. Nem mindig észrevehetőek a jelei. Azt mondja´ k lehet enyhe barna folyás , hasfájás.


Van aki ovuláció után 4-nappal már mensis érzésről beszél. Elképzelhető, hogy a tipikus terhességi tüneteket már a beágyazódás időszakában megtapasztalod. Gyanúra ad okot, ha mindenféle előzmény nélkül másképp kezdesz étkezni, mint korábban: megnő az étvágya netán kifejezetten kívánós vagy, de az átmeneti étvágytalanság is utalhat terhességre. Mondjuk egyelőre úgy érzem,ezek csak egy kozmikus tréfa jelei voltak a sorstól.


Szerintetek aaz normális, hogy egy cikluson belül 3-szor is volt nyákos folyasom ? A legtöbb nő egyáltalán nem észleli a beágyazódást. A beágyazódásnak ettől függetlenül lehetnek jelei , pl. A fáradtság és kimerültség a terhesség azon korai jelei közé tartozik, mely már a fogantatás utáni első héten jelentkezhet. A terhesség első jelei - amiből sejthete hogy teherbe estél, és kismama leszel, tehát a menstruáció kimaradása előtt is észlelhető terhességi tünetek,.


Ez az oldal azért született, hogy a korábbi Terhesség első jelei fórumot pótolja. A mellem kb már napja fáj jobban a mell bimbom és nagyon sok a fehér folyásom ! Ha a várható menzesz körüli időszakban jelentkezik a barnás folyás és nem vált normál vérzésbe, akkor az lehet a beágyazódás jele. Ha a folyás fehér , és nagy mennyiségben egyik percről a másikra jelentkezik, nem akar múlni, akkor hüvelygyulladásról lehet szó, amit orvossal kell kezeltetni.


De a beágyazódás jele is lehet, ha már késik a menzesz, és ez a folyás nem vált normál vérzésbe, és néhány nap alatt elmúlik, akkor érdemes teszttel . Párommal júliusban döntöttük el, hogy babát szeretnénk. Július 15-én kezdődött a mensim. Ma barnás folyásom volt. Ez lehet a beágyazódás jele ? A terhesség ideje alatt a fehér folyás mennyisége megnövekedhet, de nem a szexuális ingerek következtében, hanem ilyenkor a sárgatestek hormonja befolyásolja a szervezet működését, és a hüvely sejtjeinek gyorsabb megújulását (is) eredményezi. A nagyobb mennyiségű folyást tehát egy természetes . A megtermékenyített petesejt méh-nyálkahártyájába való beágyazódásával fokozódik a Human Chorion Gonadotropin (HCG) hormon szintje.


A soron következő menstruáció időpontjában barnás színű folyás léphet fel, szintén a petesejt megtapadásának hatására. A spontán vetélés általában a természetes kiválasztódás folyamata, amelyben egy fogyatékos magzat még kifejlődése előtt elhal (a fogyatékosságot környezeti ártalmak, a méhbe való sikertelen beágyazódás , fejlődési rendellenesség, fertőzés, baleset, stb. okozhatja). Sok vetélés észrevétlenül zajlik le, . Miért képzeled mindenről, hogy na ez most a terhesség jele ? Az egyiknél fehér , a másiknál átlátszó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Vakolat cement homok mész arány