Műanyag bejárati ajtó hangszigetelése

Egy jó minőségű, modern műanyag bejárati ajtó kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal bír, ami akkor válik fontossá, ha forgalmas , zajos főúthoz közeli az épület, vagy zavaróan hangos a szomszédság, stb. THERMOPRO - HISEK ACÉL BEJÁRATI AJTÓ , MŰANYAG , BIZTONSÁGI, HŐ ÉS HANGSZIGETELT BEJÁRATI AJTÓ TÍPUSAINK. Nyílászáró, ablak, ajtó hő és hangszigetelése is fontos.


Különösen az erősen frekventált utcáknál érdemes speciális hangszigetelésű nyílászárót alkalmazni. Műanyag nyílászáró ablakok. Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró, ablak, ajtó hátrányait.

Azon kívül, hogy hőszigetelési. Szeretném a lakásom bejárati ajtaját valahogy hangszigetelni , ugyanis minden behallatszik a lépcsőházból, még az is, ha a szomszéd ajtaján. A Népszínház utcában van egy műanyagbolt (Ja, Budapesten), ott van hangszigetelő szivacs ( dobosok vitték, azt mesélték az eladók),.


Aktuális kínálatunkról, készletünkről érdeklődjön kollégáinknál! Hangosan szereti hallgatni a kedvenc zenéjét? Sok bulit szervez, és nem szeretné a szomszédjait zavarni? Vagy egyszerűen csak nem szeretné, ha kihallgatnák?


Mindenre megoldás jelent a hangszigetelés és a hangszigetelő ajtók. Ajtó utólagos hangszigetelése , ajtókárpitozás: - Fa, fém, műanyag , üveges bejárati ajtók kárpitozása.

Az esetek többségében egészen extrém dB számokkal szoktak megrendelőink megkeresni, majd miután. Példának vegyünk egy Ug=1-es, kétrétegű üveggel szerelt öt, vagy hat légkamrás műanyag nyílászárót. Ennek az üvegnek a zajcsillapítási értéke általában (gyártótól is függhet) Rw=33dB. A gyakorlatban ez minden olyan helyen megfelel, ahol a zaj átlagosnak mondható.


A zajtérképen, ami jelenleg . Ajtó, beltéri ajtók, bejárati ajtók , erkélyajtók, dekor ajtó, cpl ajtó, furnér ajtó, nyílászárók, Tisza Ajtó. A bejárati ajtók szabvány értéke dB-től dB –ig terjedhet, bár ez a magasabb érték a prémium kategóriába tartozó termékeknél fordul elő. A napjainkban a hőszigetelésük miatt igen közkedvelt műanyag nyílászárók hangszigetelése nem olyan jó minőségű, mint például egy hagyományos kapcsolt . Legyen akár műanyag , fa, vagy acél a bejárati ajtó , elsődleges feladata otthonunk intimitásának megőrzése, valamint az illetéktelen behatolókkal szembeni védelem, tehát a biztonság. Hátránya hő híd védelem miatt a speciális technológiai igény, a megfelelő hő- és hangszigetelés biztosítására.


Az acél ajtóknak két nagyon csoportját különböztetjük meg. Az egyik csoport belső lépcsőházi használatra alkalmas acél biztonsági ajtó , mint pl a Hi-sec, Jola -sec, Max-sec típusú ajtóink. Ezek a típusú ajtók szerkezeti felépítésüknek köszönhetően. Kültéri használat során gyakran . Elsődleges és legfontosabb követelmény egy hangszigetelő beltéri ajtó esetében az, hogy az ajtónak legyen küszöbje, hiszen a küszöb nélküli ajtó közel egyenértékű a nyitott ajtóval.


Manapság senki nem szeretne faküszöböt, ezért csak az automata küszöb jöhet szóba, ami végtelen egyszerű, olcsó és elég hatásos . Mivel az alkalmazás helyétől függően többféle műanyag bejárati ajtó van, a kialakítás szempontjából is többfélék az elvárások. Egy jó minőségű modern műanyag bejárati ajtó remek hangszigetelő tulajdonsággal bír, ami akkor válik fontossá, ha forgalmas zajos úthoz közel van az épület, vagy zavaróan .

Mennyit ér Önnek a csend? Jó hírünk van: a ma kapható műanyag ablakok többsége sokkal jobb hangszigetelő , mint a hagy. Ezek után valóban elfelejtheti a vasrácsot és a heveder zárat! Kiváló hang- és hőszigetelés.


Egy átlagos bejárati ajtó hangszigetelése 8-dB körül mozog, az általunk forgalmazott biztonsági ajtók hangszigetelése. Hofstädter Kft ajtó, ablak gyártás és értékesítés. Minőségi fa és műanyag nyílászárók, ablakok és bejárati ajtó. Nagyobb szerkezeteknél és a bejárati ajtóknál a stabilitást a tokban elhelyezett zártszelvény merevítés biztosítja, amely egyedülálló a hazai piacon. Garancia Termékeinkre év szerkezeti garanciát vállalunk.


A csúcstechnológiával előállított, korszerű és dizájnos műanyag ablakok, ajtók napjainkban igen közkedveltek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése