Bitumenes lemez szigetelés technológia

Bitumenes lemezek fektetése. Részletek: palaörleményes lemez fektetése . A választott technológia jellemzői, az alkalmazható szerelvények és anyagok. Ezek megfelelnek az ÉMSZ. A VILLAS csapadékvíz- szigetelés vonalvezetését, illetve a vízelvezetés módját úgy kell megválasztani, hogy a . Különböző hordozó rétegű. A földszinti padló esetén egy réteg ISO-LINE hegeszthető modifikált bitumenes lemez is elegendő lehet, azonban az állandó.


Javasolt kivitelezési technológia. A szigetelési munkák csak . Teljesítmény Nyilatkozat. Modern gyártási technológiák alkalmazásával erre az alaprétegre viszik fel a különböző bitumenkeveréket. A hordozóréteg nagyban meghatározza a bitumenes szigetelőlemez mechanikai tulajdonságait, a szakadási nyúlást és a szakítószilárdságot.


A bitumenes lemez csapadékvíz szigeteléseket több rétegben kell készíteni,. Talajból származó nedvességhatásokkal szembeni szigetelés készítése. Nemjárható lapostetők szigetelés felújítása bitumenes lemez szigeteléssel beton födémen, egyenes rétegrenddel kiegészítő hőszigetelés beépítésével. Magyar kereskedelmi központ: Gyár és vállalati központ: Keresse további kapcsolódó kiadványainkat ! Területi értékesítési vezetők: Tetőösszefolyók, födém áttörések . Diffúziótömör rétegként, pl. A páraszellőzők anyagukban UV- és környezetállóak, és segédanyagok nélkül, az alkalmazott szigetelésnek megfelelő technológiával építhetők be.


Geotextilia segítségével a lapostető szigetelésnél használatával elválaszthatjuk az egymással nem összeférhető bitumenes vízszigetelő lemezeket és polisztirol hőszigetelő . Cégünk a Sió-Generál Kft. Lehetővé válik az előző, hagyományos bitumenes technológiáknál szükségszerűségből felhasznált fémszerkezetek ( horganylemez , horganyzottacél , stb.) . A tetőszigetelés következő lépése a vízszigetelés, ami lehet pvc ill. Lapostető szigetelés készülhet egyrétegű bitumenes lemezes szigeteléssel is, mely kimondottan erre az egy rétegű szigetelési technológiára lett kifejlesztve.


Családi házak, társasházak építése kapcsán fellépő vízszigetelési munkálatok leggyakrabban alkalmazott anyaga a bitumenes szigetelő lemez. Tetőszigetelés során cégünk többféle vízszigetelési technológiával is dolgozik. Több réteg bitumenes lemez alkalmazáskor – mivel az egymásra kerülő rétegek a lángolvasztással történő ragasztáskor egy réteggé olvadnak össze – ez a teljes vastagságra vonatkozik. További követelmény, hogy . Mindenképp ellenőrizendő a helyszínre kiszállított termék (hogy ez lett-e betervezve), a kivitelezés technológiája , és az elkészült munka. A modifikált bitumenes szigetelőlemez egyaránt alkalmazható a régi lapostetős épületek felújításánál valamint az új lapostetővel rendelkező épületek csapadékvíz elleni szigetelése során is.


A régi, tönkrement szigetelések legtöbbször bontás nélkül is felújíthatók ezzel a technológiával. Ezenkívül a bitumenes vízszigetelő . Az ország egész területén vállaljuk lapostetők szigetelését epdm, tpo lapostető, pvc valamint bitumenes lemez technológiával. TALAJVÍZ ÉS TALAJNEDVESSÉG ELLENI SZIGETELÉS. Legyen szó új szigetelésről , felújításról, vagy talajvíz elleni védelemről, velünk mindenre megoldást talál.


A korábban kizárólagosan alkalmazott bitumenes lemez technológia mellett elsajátítjuk és alkalmazni kezdjük a műanyag lemezzel történő . A modifikált bitumenes lapostető szigetelő lemez egyaránt alkalmazható a régi lapostetős épületek felújításánál valamint az új lapostetővel rendelkező épületek csapadékvíz elleni szigetelése során is. Természetesen a hagyományos bitumenes lapostető szigetelésben is élen járunk:.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése