Fújható üveggyapot szigetelés

Kifejezetten a gyakran nehezen elérhető „loft” terek - padlásterek - gyors és egyszerű szigetelésére tervezték. Kiváló hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkezik, és olyan könnyűsúlyú . A hópihére emlékeztető anyagot a csomagoláskor összepréselik, bálázzák. A fújható üveggyapot használatával gyors, könnyű és hatékony a tető szigetelés.


Kiváló hőszigetelő képességű a fújható üveggyapot szigetelés. Továbbá a befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, mely biztosítja a felfelé áramló .

A tetőtér utólagos hőszigetelését teszi egyszerűvé a fújható üveggyapot hőszigetelő-anyag, legyen szó energetika felújításról vagy épp tetőtér- beépítésről. Mivel a meleg levegő fölfelé száll, a rosszul szigetelt tetőn át sok meleg szökik el a házból. Táblás hőszigeteléssel a tetőtér utólagos hőszigeteléséhez.


Tetőszerkezet (ferde tetőrész) fokos dőlésszögig. Magyarországon az eddig ismert fújható szigetelésként a cellulóz alapanyag mellett már az üveggyapot is jelen van. Alkalmas tető- és padlásterek, nehezen hozzáférhető helyek egyszerű, gyors és hatékony, akár bontás nélkül elvégezhető szigetelésére, könnyűszerkezetes falszerkezetek, épületrészek üregeinek . Teljesítménynyilatkozat.


Supafil márkanévvel ellátott fújható üveggyapot.

A papírpelyhekhez hozzáadott ásványi sók által különösen jól ellenáll a rothadásnak, gombásodásnak és a . Hőszigetelés befújható üveggyapot használatával belsőleg, TSM kerámia nanotechnológiával külsőleg. A fújható szigetelések elterjedése is ennek köszönhető, hiszen a hagyományos szigetelésekkel szembeni előnye az, hogy résmentes, hőhídmentes, összefüggő szigetelést készíthetünk vele. Kivitelezése gyors, tiszta és termelékeny. A fúvott szigetelőanyagok üveggyapot , kőzetgyapot , cellulóz vagy purhab . A Knauf Insulation új termékcsalá az úgynevezett fújható ásványgyapot bevezetését kezdi meg a magyar piacon. A jól ismert és kedvelt, táblákban vagy tekercsekben kapható, „gyári készítésű” termékekkel szemben az ilyen anyag ömlesztett formában kerül a felhasználóhoz, aki befúvást a . A kötőanyagot nem tartalmazó.


A másik két terület esetén az utólagos szigetelés nehezen kivitelezhető, ezért itt Sosztály az előírás, az alábbi táblázat szerint: . Ugye figyelembe veszed a szigetelő anyag kiválasztásánál a páraáteresztő képességet? Ne feled ez mindig nagyon fontos szempont! Felhasználási terület: Üreges szerkezetek, gerendás és üreges födémek, nem hasznosított tetőterek födémei,párnafás padlószerkezetek, borított fafödémek.


Beépítő szakemberek elérhetőségével kapcsolatban keresse. A következő télen a tapasztalat is alátámasztja majd annak a különleges és egyedi, kombinált és a homlokzaton alkalmazott hőszigetelésnek a hatékonyságát, amelyet egy érdi családi ház felújításán alkalmaztak. Az épület komplett korszerű hőszigetelése során a homlokzaton a . A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad.


Miért éppen a fújható üveggyapot - szigetelés ? Mi azért választottuk az üveggyapotot, mert ez a világon a leggyakrabban használt szigeteléstípus – és ennek számos jó oka van.

Más szigetelésekkel összehasonlítva az üveggyapottal kiváló hő- és hangszigetelést érünk el egy lépésben a verhetetlen A1-es . KontaktBau Tetőszigetelés Fújható üveggyapot szigetelés - Sok épület beépítetlen padlásterén semmilyen hőszigetelés nincs, így a födémen keresztül egyszerűen elillan a meleg a lakásból. A borított fafödémek szigetelése – befújás – előtt azonban elengedhetetlen a szerkezet épületfizikai méretezése, . A már jól ismert cellulózalapú fújható szigetelés mellett a fújható üveggyapot is megjelent a piacon. Használható üreges részek kitöltésére, és szabadon fújható épületrészekhez egyaránt. A befújható üveggyapot , alapanyagánál fogva nem veszi fel a levegő páratartalmát, így nem is romlik le a hőszigetelő teljesítménye. A párát átereszti, a nedvesség nem áll meg a szigetelésben , ezért nem is tud . A múlt év késő őszén kezdődött a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium energetikai felújítása.


Problémát okozott azonban a képen is látható homlokzatra lenyúló tetőszerkezet alatti részek szigetelése. A kivitelezési tervdokumentáció szerint ezen részeken a palafedés és lécezés lebontásával - majd visszaeépítésével . Az üveggyapot szigetelést lakossági felhasználásnál a családi házak és középületek magastetőinek és belső válaszfalainak szigetelésére javasolják. Ezzel szemben tény: Éppen e probléma kiküszöbölésére vezették be szakemberek Magyarországon is a fújható üveggyapotot (Supafil), amivel a .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése