Gipszkarton tv konzol

TV -t biztonságosan és tartósan. Fali konzolok lapos TV -hez. A hozzáértők segítségét kérném abban, hogy tetőtéri, két szobát elválasztó gipszkartonfalra (elvileg cm-es YTONG, gipszkarton takarólapokkal) feltehető- e egy kb. A tv -t két akaszót tartja, amire fel kell lógatni. A falikonzoloknak nem véletlenül max.


A tévé konzolok közös jellemzője, hogy a stabilitásuk nem csak rajtuk, valamint a csavarokon és dübeleken múlik, de a falon is! A vastag vakolat vagy lambéria, az öreg kő vagy vályogfal mind hosszabb csavarokért kiáltanak! A gipszkarton könnyen megroppan egy . Hasonló jellegű megoldásnak mondható az a bútorjellegű kombináció, amelynél a hátsó panel az alsó kombinált szekrényke szerves részének tűnik.


A méretes tv -t ennél a változatnál a hátlapra erősített konzol tartja, ezért olyan hatást kelt, mint egy fali kép, amelynek a szekrény feletti és annak anyagával . Könnyű illetve nehéz tárgyak szakszerű felszerelése gipszkarton falra. Tény, hogy mostanra már van bőven akkora kinálat fali konzolokból , hogy lehet miből válogatni, de az ember ott fogja meg a pénzt, ahol tudja. Adódhat olyan eset, amikor nincs. Rákerestem a témára: diy wall mount tv Ezt a trükkös kereső-szócsokrot alkottam meg az ügy érdekében. Majdnem nem ezt rendeltem mert nekem a TV Vesa 300x3szabványt tu itt meg pont azt kihagyták lírásban, üzletet felhívtam ők is azt mondták csak arra tudnak hivatkoznak ami ott van, de mégis . Egy Pana 42GT30-as tv -t szeretnek falra fogni.


Milyen konzolt tudnatok ajanlani? Gipszkarton a fal, viszont mereviteses. Ami fontos lenne, hogy dontheto legyen. Esetleg szamomra is megfelelo lehet az, amit fentebb ajanlottatok?


Ha pontosan kimértük, hová kerüljön a konzol , jelöljük meg a helyet. Ehhez használhatunk ceruzát vagy akár tollat is, de ha nem akarunk nyomot hagyni a . Ezután az útmutatót követve rögzíthetjük a hardvert a falfelülethez. Dönthető, fogatható fali tartó konzol. LCD képernyők falra szereléséhez. Elbírja-e a konzol a súlyt?


Csak olyan konzolt vásároljon, amely megfelel az Ön lapos képernyős TV -je méretének és súlyának (ellenőrizze a konzol leírását). Olvassa el TV -készüléke használati utasítását, és vesse össze az adatokat. Használjon jó minőségű tipliket és csavarokat, és használja ki a konzolon lévő összes . Például egy gipszkarton fal könnyen megsérül az LCD fali konzol súlyától.


Ha mégis ilyen felületre szeretnénk felszerelni, akkor külön keretet kell kialakítani a fali konzolnak , hogy a terhelést eloszlassuk. Azt szeretném kérdezni hogy a gipszkarton falra lehet-e tv tartót szerelni ami egy, kb 20kg-os lcd tv -t tartana. Ha igen milyen vastagságú falat ajánlana, vagy ahol a tv lenne oda plusz tartó gerendák beszerzése lenne javasolt?


Egy kétrétegű ( 1mm vastag lapok) gipszkarton falra szeretnék egy ~kg-os tv -t felszerelni konzollal együtt. Válaszát előre is köszönöm! A konzol ponton rögzíthető 3és 4mm távolságban.


A fal mindkét oldalról megközelíthető. Mivel a tv konzol 6mm-re .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése