Könnyített gipsz lábra

Ha egy nagydarab, testes ember lábát töri, a lábujjtól combtőig tartó gipszének tömege akár a kilogrammot is meghaladhatja. Ugyanez műanyaggipsszel alig több mint fél kiló. Akinek volt már keze, lába . Nem tudtam benne magabiztosan bicegni, ezért elmentünk egy ortopédushoz, aki a leletek és a röntgen felvétel alapján, nem . Nekem is műtött bokaszalag volt, igaz, hogy vagy éve, és énis könnyített gipszet kértem, körülbelül 6-8e Ft volt akkor.


Szerintem, ha megengedhetitek, akkor megéri, mert nagyon könnyű és strapabíró. Lányom tegnap eltörte a lábát. Begipszelték, és jövő hét szerdán kell menni akkor kap járógipszet. KérdéseAzt mondta a sebész náluk csak sima van, de ha veszek és VISZEK MAGUNKKAL akkor feltesz könnyítettet. Gondolom kényelmesebb lenne azért a suliban is majd.


Törött lábbal való élet Beiträge 19. Gipszek, járótalpak, Járósarkak - Végtagrögzítők, Ortézisek. Formálhatósága kiváló, rugalmas. Réteges szerkezete a páciens kényelmét szolgálja.


Könnyű, kényelmes, a mindennapi mozgást nem gátolja. A járótapl, amit gipszelt vagy kötözött lábra terveztek két célt szolgál: kényelmet a betegnek, valamint védi a lábat ( gipsz , kötözés) a szennyeződés ellen. A DonMedHun járótalp nagyon kényelmes és egyszerű viselet a gipszelt, kötözött lábnál. A kórházban mondták, hogy van egy könnytett gipsz is, ami az ő méretében kb dkg. Szóval sztem nagyon megéri a könnyített gipsz.


Lábra teljes hosszban tuti durva az ára, csak abba gondolok bele felnőttként, hogy az a gyerek vagy felnőtt is fog járkálni vele, s utána meg azért fájjon izülete, csontja mert tök nagy . Ilyenkor a gézt az utolsó szálig felhasítjuk, majd újrapólyázzuk a gipszsínt. Szintetikus gipszkötés (műanyag gipsz ), anyaga üvegszálas műgyanta keverék. A levegő nedvesség tartalmát megkötve gyorsan szilárdul. Nagy előnye a hagyományos gipszhez képest az igen csekély súly (néhány gramm!).


Kis súlya ellenére rendkívül erős tartást biztosít. Alkalmazható nyílt sebek esetén is. Szinte mindenkin volt már gipsz valameddig. Kificamodott boka vagy törött kéz miatt tudjuk mit jelent a gipsszel élni. Nehéz, nem higiénikus, viszket és ha ellenőrzés van, várni kell, lecserélni.


Színes és kényelmes üvegszálas műanyag gipsz. Gipszelt végtagokra kínálunk vízhatlan gipszvédő fóliát. Serült végtagok esetén fürödhetünk, úszhatunk, strandolhatunk. Aktuális Müanyag gipsz ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Tomato könnyített műanyag gipsz. Poliuretán gyantával átitatott üvegszálból készült rögzítő pólya több színben (kék, rózsaszín, zöld) valamint mintás kivitelben (virágos, kamuflázs zöl kamuflázs rózsaszín). Nedvességálló, könnyű, stabil, porózus, röntgensugár-áteresztő, tartós és könnyen eltávolítható. Ha leszedik a fekvőgipszet akkor én is könnyített műanyag gipszet szeretnék. Nem tudnál valami szűccsel varratni egy irhabunda lábsipkát ? A könnyített gipsz , amit keresel, gyógyszertárban kapható, esetleg megveheted recept nélkül is (sztem ez nem túl valószínű), de mindenképpen drága mulatság, . A páciens mindig abban reménykedik, hogy megúszhatja a gipszelést , egyesek alkudozni is próbálnak az orvossal, hogy ne gipszeljék be a karját vagy a lábát.


Pedig a leggyorsabb gyógyulás mindig a szakszerű, szabályos kezeléstől várható - írja az MNO. A vastag és kényelmetlen gipszelés helyett új . Ha még mindig van némi kellemetlensége vagy nehézséget okoz a mozgatás, az orvos lehet, hogy ad egy végtagrögzítő sínt, amíg a sérült testrész meg nem erősödik. Ha éppen most távolítják majd el a lábgipszedet , egy laza, vagy a normálnál nagyobb méretű cipőt vigyél magaddal az orvoshoz, mivel lehet, hogy meg .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése