Noszvaj szállás vintage

A vintage stílusú erdei hotel, a De la Motte Kastély ősfás parkjában, az aktív pihenést kedvelő családok kedvenc szállodája. A vendégek a helyszíni étteremben étkezhetnek. A szobák mindegyikében rendelkezésre áll TV, valamint néhány szállásból a hegyekre vagy a kertre nyílik . Családbarát hotel - családbarát árakkal, Noszvajon, tündérszép környezetben Magyarország kedvenc kiránduló régiójában, Eger mellett.


Shabby chic, vintage , a rusztikus és vidéki stílus, a Noszvaj 9autentikus vidéki romantikát megidéző erdei házában. Csodálatos vidéket jártunk be, bárhol is szálltunk meg – jellemzően kis BedBreakfast szállásokon – mindenhol ez a romantikus, . Várunk szeretettel Noszvajon! Lubickoljanak a boldogságban vagy akár Fürdőházunk apró medencéjében, felejthetetlen élmények várnak Önökre! Vintage varázslat - az ön szobája. De la Motte Kastély - Egertől 1 Budapesttől 1kilométerre fekszik Noszvaj , ahol megtalálható a De la Motte-kastély, a magyar kastélyépítés miniatűr remeke.


Noszvaj szállás : Válogasson Noszvaji szálláshelyek közül. Foglalás gyorsan egyszerűen itt! Ezért foglalnak nálunk már éve:ajánlataink árai megegyeznek, vagy akár alacsonyabbak, mint a választott szálláshely saját árai -olcsó szállás - Noszvaj. Vadonatúj, vintage hangulatú baba és gyermekbarát szállodánk egy kastélyparkban található Eger mellett, az ország legtisztább levegőjű településén, Noszvajon.


Tündéri baba és gyerekbarát szállodánk. Az arborétumban közel ezer védett növény, több száz érdekes, egzotikus faj között megannyi . A kínálatban főként kisebb lakberendezési -, és használati tárgyak szerepelnek. Különlegességük abban rejlik, hogy kézzel készülnek (többségük dekupázs technikával), tehát nem tömegcikkek és nincs két ugyanolyan darab belőlük, valamint stílusukat tekintve kissé rusztikus hatásúak némi vintage jeggyel megfűszerezve.


Aktuális vendég vélemények a szálláshelyről. A csomag pontos tartalma: nap éjszaka szállás felnőtt és max. Szállás kellemes miliőjű Eco szobában, amelyet vintage stílusban, pasztell . Ha ilyen romantikus szálláshelyekről álmodozunk, hajlamosak vagyunk klasszikus, távoli képeslaptájakra – mint mondjuk Provence vagy Toszkána –, képzelni ezeket az idilli.


A Noszvaj 9a település legutolsó háza, az erdő szélén, ide varázsoltak egy romantikus erdei vityillót vintage stílusban. Ha kedves vidéki vendégházat keresel vagy autentikus falusi szálláshelyet , esetleg régi malomból vagy parasztházból kialakított vendégszobát, akkor ez a. Noszvaj északi részén találjuk ezt a kis paradicsomot, ahol luxus színvonalú jurtában és parancsnoki sátorban is aludhatunk, de van vendégház is, medence és . Ha a Szerződő fél a szállás szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel biztosította, és az érkezési napon nem érkezik meg (írásos lemondás nem érkezik), . Felújított kúria a Káli-medencében, kis vendégház a. Nomád Hotel – Elvarázsolt hely ez, olyan, mintha életre keltek volna a Pinterest country- vintage stílusú lakberendező fotói. Franciaágy a jurtasátorban, csipkével borított fatörzs, . Tekintse meg a noszvaji Emsevendégház kínálatát! Rengeteg falusi élmény az év minden napjára kedvezményes csomagajánlatokkal.


A vártnál is jobb hangulatú szállás , nagyon tetszett a vintage stílus, amely mindenhol éreztette hatását. A reggeli nagyon finom volt és bőséges. A tulajdonos és párja nagyon kedves volt és segítőkész.


A környék még télen is csodaszép, mindenképp visszatérünk még szebb időben is megnézni Noszvaj programjait, csak . Stílusos szálláshelyek nem csak őszre és télre! Minden apartman teljesen felszerelt konyhával, étkező sarokkal, vintage stílusú szaniterekkel felszerelt zuhanyzós fürdőszobával, síkképernyős tv-vel, ingyenes wifi-vel, kényelmes matracokkal, antiallergén ágyneművel, saját terasszal kültéri bútorokkal .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése