Összecsukható merítőfej

Az erős, különleges kialakítású alumínium csőből készült keret rendkívül merev, nem jelent gondot a nagysúlyú halak merítése sem. A merítőfej hálója gumibevonatot kapott, ami számos előnnyel jár. Egyik, hogy nagyon strapabíró.


Másik előnye, hogy nem akad bele a . Gumírozott hálóval felszerelt, összecsukható merítőfej.

Tartós, gyorsan szárad és halbarát is, nem akad bele a pikkely vagy tüske. Speciális összecsukható szerkezetű merítőfej a KORUM-tól. Halbarát, gyorsan száradó hálóval, könnyű vázzal és megerősített menetekkel szerelték fel. Carp Zoom Compact összecsukható merítő. Hálója gumis bevonatot kapott, így nem szívja magába a nedvességet, gyorsan szára nem lesz kellemetlen szaga.


Nyakrésze többszörösen erősített, vastag műanyag, melyet gyorszárral rögzíthetünk a nyélhez. Peca Pláza horgász felszerelés, horgászcikk, horgász webáruház.

Botok, orsók, úszók, horgok, hálók, kellékek. A ma kapható merítőnyelek mindegyikébe belecsavarható. A fej szárai erős üvegszálból készültek. Ha kapitális halakra horgászik, és kedveli a bojlis technikát, ez a merítőfej jó választás lehet.


Ebbe akár egy kilós ponty vagy amur is könnyedén belecsúszik. Szabványos csavarmenettel ellátott adaptere segítségével az összes kereskedelmi forgalomban megtalálható merítő nyélre felszerelhetőek ezek a verseny merítők. Könnyű kerettel rendelkező merítőfej , mely a kompozit, vagy a tiszta karbon anyagból készült nyeleken is tökéletesen alkalmazható. Nejlon hálórésze a vizet . Merítőhálók, kiegészítők Vásárolj készletről, szakértőtől. Házhoz szállítás akár másnapra.


Egyedülálló összecsukható szerkezet. Hal-barát, gyorsan száradó háló. Használható az összes merítőnyéllel. Hal merítő, Horgász merítőháló,2-részes merítő, összecsukható merítőháló.


Leírás: Ezzel a Camou mintázatú merítőfejjel kifejezetten a nagyhalas horgászokat céloztuk meg, hiszen kényelmesen elfér benne egy 7-8kg-os ponty.

Hálója finom, sűrűszövésű, kifejezetten halbarát. Könnyített alumínium keretének köszönhetően gyors merítést tesz lehetővé . Merítőfej Korum Snapper Összecsukható Megerősített menetekkel szerelték fel Tárolása egyszerűPergető horgászok számára Átmérő cm. A verseny merítőfejek jellemzője a kis súly és az olyan sűrű szövésű anyag, amibe a halaknak a bognártüskéje nem akad bele.


Kis mélységének köszönhetően a halat gyorsan és könnyen kivehetjük belőle. BLACK FIGHTER ÖSSZECSUKHATÓ. Ez a merítőfej összecsukható , így a szállítása is sokkal egyszerűbb. Olcsó Net Head bojlis merítőfej 1x 1Haltartók, merítők árak, akciók.


Carp Academy Net Head bojlis merítőfej 100x1vélemények. Ez az összecsukható merítőfej szállítás közben nem foglal nagy helyet! KORUM Latex Folding Spoon Net - gumis összehajtható merítőfej , Összehajtható merítőfej azoknak, akik helyhiányban szenvednek. Erős, stabil fej, aminek szárai erős . Gumis bevonatú, gyorsan száradó kivitelben.


Horgász webáruházunkban minden megtalálható, amire egy horgásznak szüksége lehet! Látogass el holnapunkra és tekintsd meg akciós .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése