Tető külső hőszigetelés

Páratehnikailag egyszeres kiszellőztetésű tető. Igazi megoldást azonban a „ külső oldali” hőszigetelés ad. Házainkból elszökő összes hőmennyiség harmada a tetőn keresztül távozik, ezért nagy figyelmet kell fordítanunk beépített tetőterünk hőszigetelésére. TÖKÉLETES TETŐ AZ EGÉSZ CSALÁD SZÁMÁRA.


A szarufák külső síkján egybefüggő, folyamatos felületet alkotó hőszigetelés. A külső oldali kiegészítő hőszigetelés csak a tetőfedés és az alátéthéjazat bontásával készíthető, amit a hőszigetelés elhelyezése után helyre kell állítani.

A szarufán kívüli, teljes felületében zárt hőszigetelés egy teljesen szélálló hőszigetelő burkot alkot, amely alatt nagyon kellemes élni. A szarufán kívüli hőszigeteléssel a teljes tetőszék a hőszigetelésen belülre kerül, leválasztja a tetőszerkezetet a nap folyamán ingadozó külső hőmérséklettől, így csökkenti a . Cégünk tevékenysége főként a hő és hangszigetelő belső szigetelésekre terjed ki. A tető szigetelésnél háromféle módozat elérhető: -szarufák feletti és lapostető szigetelés - mivel itt a belső szigetelésekről beszélünk külső szigetelés fejezetben találja meg a szigeteléseket.


A tecta-PUR termékcsalád tetőinket hőburokként körülölelő, a változó igényekhez mindenben igazodó téli-nyári hővédelmet biztosító megoldást kínál. A PIR táblák mindkét oldalán alufólia kasírozás (társított réteg) található, mely télen a belső térből távozó meleg hősugarakat tartja vissza, nyáron pedig visszaveri a külső. Ha már egyszer arra törekszünk az épületünk megépítésénél, hogy megpróbáljuk hőhídmentessé tenni, akkor törekedjünk a tető vagy födém szigetelésénél is erre. Ha szeretnénk megőrizni, vagy esetlegesen növelni belső terünket, akkor azt a megoldást kell választanunk amikor a szarufákat a külső síkjukon szigeteljük.


Tetőterek szigetelése ROCKWOOL tűzhatlan kőzetgyapot szigetelőanyaggal.

Szarufák közötti szigetelés és szarufák feletti szigetelés. Családi házak külső falát az esetek -ban expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagokkal (EPS) szigetelik, mivel kedvező ára mellett jelentős hőszigetelő. Ha sem a tető síkjában, sem a födémen nincs szigetelés , úgy a szerkezetileg különböző födémek (monolit, gerendás-béléstestes, kerámia béléstestes, fafödém) . Elsősorban olyan anyagok javasoltak a pincefalak külső oldali hőszigetelésére, amelyek a talajnedvesség elleni szigetelés mechanikai védelmét is ellátják. Tetőfelújításoknál elsősorban a kőzet vagy üveggyapot hőszigetelés alkalmazása javasolt, mivel a nyitott szálszerkezet kiegyenlíti a nedves rétegekben keletkező . Ezt a külső falon lévő ajtók és ablakok cseréjével vagy szigetelésével , és a födém és a tető valamint a homlokzati falak utólagos szigetelésével érheti el. Először érdemes a nyílászárókat megnézni.


Persze a régi tok falban hagyásával is lehet cserélni az ablakot, és ilyenkor az ablakcserét meg lehet csinálni . Legyünk őszinték: a legtöbben egy ideig spórolnak azért, hogy otthonuk tervezett korszerű hőszigetelése elkészüljön. A helyiségek állandó hőmérsékletének fenntartása, a kihűlés folyamatának lassítása. A zavaró utcai zajok kiszűrése a falakon és a tetőn keresztül. Falak védelme a külső légköri hatásokkal szemben.


Az épület esztétikai jellegének javítása. A hőszigetelés a ROCKWOOL. A cél az volt, hogy minél kevesebb anyagi ráfordítással emelkedjék az épület komfortfokozata, és egyben csökkenjen az épület energiafelhasználása. Régebben a beépített tetőtereknél a fűtetlen padlástérbelső térelhatárolás tufatéglából készült, és nádpallót terítettek rá hőszigetelés gyanánt, majd bevakolták, festették.


A lapostetők utólagos hőszigetelése akkor tekinthető gazdaságosnak, ha azt öszszekapcsolhatjuk a csapadékvíz szigetelés (időnként amúgy is szükséges) felújításával. Ez nem mindig teljesíthető, viszont a külső falak és a tetőfödémek csatlakozási hőhídjainál keletkező jellegzetes károsodások .

Közvetlen gyári képviseletként: Magyarországon a legkedvezőbb áron szerezheti be a PIR tűzálló hőszigetelést. Dyrvit-Nikecell külső hőszigetelő vakolatrendszer. Budaörsön és Szekszárdon szaktanácsadással várjuk Önt szigetelőanyag kereskedésünkben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése