Velux fényzáró energiaroló

Tetőtéri ablak fényzáró energiaroló kettős harmonika- fényzáró szövettel, akár -kal javítja a szigetelési tulajdonságokat. Mivel az árnyékoló sem alul, sem felül nincs rögzítve, szabadon pozicionálható az ablaküveg bármely részén. Ez a speciális bevonat télen bent tartja a meleget, és növeli a szoba átlaghőmérsékletét és a komfortérzetet – igazán nagyszerű módja annak, hogy otthonát . Sem felül, sem alul nincsenek az ablakhoz rögzítve (csak a kézi működtetésű változatnál), ezért felülről lefelé és alulról felfelé is be lehet igazítani őket. A működtetéshez egyszerűen tegye a kezét a felső vagy az alsó fogantyúra, és mozgassa az árnyékoló adott végét . Jól hangzó neve egyáltalán nem légből kapott: tetőtéri ablakunk hőszigetelő képessége akár -kal javul lehúzott állapotban egy hideg, téli napon. VELUX fényzáró energiaroló.


Ennek oka, hogy a termék anyagára speciális alumínium réteg került, mely méhsejt formában rendeződik a duplapliszé megoldással. Az új fényzáró energiaroló még nagyobbkényelmet nyújt, mint eddig. A roló akár -kal javítja a tetőtéri ablak hőszigetelő képességét. Mivel a harmonikaroló nem rögzül az ablak alsó vagy felső részéhez, tetszés szerint beállítható, . Az árnyékoló színének kiválasztásához segítséget a termékleírásban talál!


Egy speciális bevonattal ellátott árnyékoló, mely kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Energiaszabályozásra is alkalmas, fénytompító hatású dupla pliszé harmonikaroló, szerkezetében alumínium hővisszaverő és fényzáró réteggel. Manuális, elektromos és fényzáró rolóval kombinált változatban is . Ha a nap órájában vagy egész éven át a saját kezében szeretné tartani az irányítást tetőtere hő- és fényviszonyai felett, akkor kombinálja külső és belső árnyékoló megoldá- sainkat.


Három komfortcsomagot állítottuk össze . Két árnyékoló egy csomagban: Kiakasztó kampós roletta, mellyel szabályozható a bejutó fény mennyisége, ill. Az ablak szárnyára erősített három pár műanyag kampó . Tetőtéri ablakaink hőszigetelő képessége akár -kal javul lehúzott fényzáró energiarolóva egy hideg, téli napon. Az eszköz szinte teljes sötétítést biztosít, . A dekoratív, duplapliszé roló fényzáró hatású, rejtett zsínórokkal és a pliszék belső oldalán alumínium bevonattal, mely javítja a hőszigetelést és növeli a beltéri komfortot. A távirányítású FMK változat vagy a napelemes FSK változat két színben kapható.


A legnépszerűbb, MKablakméretre illeszkedik). Tulajdonságok, egyéb információk: - Az új energiaroló javítja a hőszigetelést és növeli a komfortérzetet - Pár perc alatt felszerelhető az egyedi PickClick! Fénytompító hatású a fényzáró anyagnak . Bármilyen pozícióban megállítható. Vékony tartósínek fényzáró roló szín fehér harmonikarolóval. Velux ablak kiegészítők választása.


Teljes fényzárást biztosít a dupla harmónika anyagnak köszönhetően. Ez a fényzáró roló egy változata. Fényzáró energiaroló (FHC).


Tetszés szerint beállítható, hogy az üvegfelület mely részét fedje le, hiszen alsó és felső részénél fogva egyaránt le-fel húzhatjuk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése