Szerkezetkész ház kecskemét

Kmét, Vacsiközben szerkezetkész cs. A közművek (víz, villany, gáz) a telken belül találhatóak. A legtöbb ingatlan egy helyen. Kósafaluban 9m2-es telken 1m2-es szobás szerkezetkész családi ház eladó! Jellemzők: - összközműves beépítetlen terület ( belterületi építési telek) - tégla, szerkezetkész ház - cseréptetős - beépíthető tetőtér - 1mpince, ebből mpincegarázs - mfedett terasz.


Lakható és használt rész utcára tájolt szobás lakás, cirkófűtéses, alatta boltíves, száraz, régi boros pince. Az új építmény egy része utcára nyíló, engedéllyel . Bács-Kiskun, kínál-kiadó: hirdetés - szerkezetkész. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.


Elérhető CSOK ingatlanok az Ön által keresett városban. CSOK segítségével megvásárolható ház az egész országban. Keressen és használja ki a háromgyermekes kedvezményt! Ruzsától km-re, köves úttól 1m-re, nm –es, szobás szerkezetileg felújított, szerkezetkész tanya eladó. Egy másik módszerrel pedig a régi házak fűtési költségét lehet minimalizálni.


Ingatlan helye: Kadafalva. Hetényegyházán, központtól 8m-re eladó egy 4m2-es telken lévő szerkezetkész családi ház érvényes építési engedéllyel, tervvel. A ház alatt 4m2-es pince található, a földszint 5m2-es, a tetőtér 3m2-es. A tulajdonos igény szerint be is fejezi külön díjazásért! További információért hívjon!


Nagybani piac közelében 100m2es szobás szerkezetkész ház eladó! Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a típustervek menüpontot. Hívja kollégáinkat és örömmel segítenek a kérdései megválaszolásában. A telek -ban beépíthető, gáz, vezetékes víz, fúrt kút, villany a házba bevezetve.


Minősített IsoShell kivitelező csapataink országszerte vállalják alacsony energiafelhasználású épületek építését akár a szerkezetkész állapottól a kulcsrészkész kivitelezésig. A passzívház követelmények sem jelentenek problémát számukra. A kivitelezési árakat tételes költségvetéssel és az építtetővel szoros . Fő szolgáltatásaink közé tartoznak hagyományos szerkezetű és új épületek kivitelezése családi házaktól az irodaházakig.


Társasházak, irodaházak , kereskedelmi épületek, családi házak kulcsrakész és szerkezetkész generál kivitelezéssel, építész tervezéssel. Készház, készházak, könnyűszerkezetes, könnyűszerkezetes ház , szerelt ház. Kecskemét , Mindszenti krt.


A Falpanelek rendelkeznek Magyar Termék és Makész védjeggyel. Könnyűszerkezetes házak , épületek tervezése, kivitelezése szerkezetkész , vagy kulcsrakész házak. Az egyeztetések során felmerült részükről az az igény, hogy - mivel burkolók és festők is dolgoznak még a házban - velük végeztetnék el a kandalló külső befejezési munkálatait. Ennek megfelelően, egy szerkezetkész.


Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van! Cégünk fő profilja az amerikai típusú könnyűszerkezetes házak - más néven gyorsházak - kivitelezése. Több mint éves tapasztalattal rendelkezünk. Cégünk számos családi ház építésben vett részt.


Szerkezetkész és kulcsrakész kivitelezést is vállalunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése