Típusházak ár

KULCSRAKÉSZ HÁZ KEDVEZŐ ÁRON ! Köszöntjük a KONCZ KÉSZHÁZ KFT. Mi segíthetünk önnek ebben. Tipustervek és hozott tervek alapján is dolgozunk. Készház árak és fizetési feltételek.


Minden vevő személyes konzultáció után részletes árajánlatot kap, amely később a szerződés alapja lehet. Egyes munkák saját kivitelezésére, az egyénileg kiválasztott építőanyagok beépítésére - ez által az itt megadott átlagárak csökkentésére is - lehetőséget biztosítunk. Kedvező könnyűszerkezetes ház árak. Az alapozásnál a konkrétan lebetonozandó felületet vesszük. Tetőteres házak : A táblázat földszintes házakra készült.


Mivel mindig törekedtünk a legkorszerűbb technológiák, minőségi anyagok használatára, a hagyományos (tégla) házak építése mellett a gyorsház műfajon belül az összes építési módot alkalmaztuk (többek között a rétegragasztott német HUF-HAUS gyorsház technológiát is). Téglaházak kivitelezése, ajándék napkollektorral. Takarékos házak takarékos áron.


Mi lehet jobb annál, mint szeretni, amit csinálunk és tudni, hogy annak értéke is van! Fő tevékenységi köre családi házak és 2-lakásos társasházak építése. Sokan már ennél a résznél belefutnak abba a hibába, hogy megfontolatlanul, kedvező ár miatt megvesznek egy telket, ám csak később derül ki, hogy az elképzeléseink nem megvalósíthatók olyan formában ahogy terveztük, vagy akár egyáltalán . Variosystem könnyűszerkezetes házak, készház építése immár több mint éve!


Hívjon minket bizalommal! Az első beszélgetés után meglátja: valóban lehetséges az, hogy a kedvező ár mellett kiváló minőséget garantálunk! Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki az Önnek megfelelőt! A típuházaknál megjelölt árak tartalmazzák a házhoz tartozó fedett belépő,. Kecskemét és Budapest környékén.


Alap: Lehet hagyományos sávalap vagy egy meglévő szint betonfödémje pl. Idő-, és minőség garancia. Tartjuk magunkat az adott szerződéshez, családi házad akkor és abban a minőségben kerül átadásra, ahogy azt vállaltuk. A tervezésnél arra összpontosítottunk, hogy melyik épületforma és milyen épületszerkezetek lesznek a leggazdaságosabban kivitelezhetők. Címlap Toggle navigation.


Az oldal feltöltés alatt áll, a tartalmat folyamatosan frissítjük! Kérjük, látogasson vissza később is! MEGTERVEZZÜK ÖNNEK ÁLMAI HÁZÁT, AZ ÖN IGÉNYEIT LEGMESSZEBB MENŐKIG FIGYELEMBE VÉVE.


GERENDAHÁZAINKAT EGYEDI TERVEK ALAPJÁN A LEGOPTIMÁLISABBAN KIVITELEZZÜK. Megegyezés alapján a tartalmak módosíthatók. A félkész-és kulcsrakész kivitelezésű házak árát csak személyes egyeztetés, ügyfeleink minden igényének pontosítását követően áll módunkban megállapítani. Minden készültségi szint ára tartalmazza az építési segédanyagokat (szeg, csavar, kötőelem, ragasztó), valamint a . A házra fix árat adunk, ez az idő illetve az építkezés előrehaladtával nem változik , nincsenek újabb felmerülő költségek.


A kész házak a különböző készültségi foktól függően kettő és öt hónap alatt épülnek fel, a határidő betartására garanciát vállalunk. A ProKoncept KészHázak olyan tervek .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése