Lindab síklemezes tető

Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil , amely így egyrészt nagyszilárdságú és tartós, másrészt . Interjú Kotomán Istvánnal - Előkorcolt, fejlett gyártástechnológiával készülő új síklemezes modern és elegáns Lindab. Ha a Lindab korcolt síklemezes fedést választja, épülete jól belesimul a régi műemléképületek és az ultramodern házak környezetébe egyaránt. Két típusa van, a helyszínen korcolható „lágylemez” PLX és az előrekorcolt profilozású SRP „Click” síklemez.


A Lindab tűzihorganyzott sík- és cserepeslemezei már évtizedek óta a kerámia alapú tetőfedési rendszerek tartós, könnyű súlyú és esztétikus alternatíváit jelentik. A Lindab SRP Click, az acél „keménylemezből” gyártott, előkorcolt síklemez tetőprofil. A vállalat most új termékkel jelent meg a piacon. A tűzihorganyzott acéllemez többrétegű korrózió gátló bevonata biztonságot nyújt a rozsda ellen. A lemezek színét a külső oldali műanyag bevonat adja meg, amely lehet . Tetőfelújításhoz válasszon színakciós Lindab tetőt és az új Lindab Rainline Classic csatornát nagyon kedvező áron!


A színakciós színek havonta változnak, ha más szín az elképzelése, figyelje az akciókat! A műemlékvédelem alatt álló területeken is jól felhasználhatóak, hiszen hatalmas formaszabadsággal rendelkező tető. A Lindab Elite extra vastag bevonattal készül, amely hatékonyan tartja a színét és véd a korrózióval szemben.


A Lindab síklemezek egyedülállóan széles színválasztékban vannak jelen az építőipari . A Lindab Topline cserepes lemez több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. A lemezek fix fedési szélességűek és legfeljebb m hosszúságúak. Mivel pontosan a tető méretének megfelelő hosszúságú lemezekkel készül a fedés, ezért . A Bevonatos és Alucink lemezek szakszerű kivitelezése esetén, átrozsdásodásra a Lindab Kft. A fémlemez időtlen, jól alakítható és . Válasszon tetőt végtelen lehetőségekkel! SRP Click tetőprofilt – a hagyományos, helyszínen korcolható PLX lágyacél síklemez mellett – egyszerűbben kivitelezhető síklemezfedés alternatívaként kínálja építésekhez és felújításokhoz egyaránt.


A rendszer alkalmazásának szép példája valósult meg a balatonboglári városháza . Síklemezes tető - örökké stílusos, divatos elegáns tető ! Elkészíthető előkorcolt Lindab Click profilból, amely az egyik leggyorsabban kivitelezhető tető vagy lehet hagyományos, korcolt tető lágy lemezből, amely egy klasszikus művészi tetőt eredményez. Tökéletes választás számos tetőtípusra és maximálisan környezetbarát. Lindab biatorbágyi üzemében SRP Click síklemezes tetőprofilt , az új, úttörő, modern tetőfedő terméket. Fő újdonsága a svéd anyacég technológiai fejlesztése az egyedi, „bepattintós” illesztési megoldás. Ennek köszönhetően könnyen, gyorsan és biztonságosan lehet vele . Egy képzett bádogos és a Lindab által forgalmazott korszerű gépek felhasználásával a tetők gyorsan.


Lindab Seamline PLX síklemez egyedülálló felépítéssel. Projekt Neptun (1m2) to dom parterowy charakteryzujący się dużym salonem ze sporą ilością przeszklonej powierzchni. Az SRP Click egy új, úttörő, modern tetőfedő termék, amelynek a fő újdonsága a svéd anyacég technológiai fejlesztési eredményeként kialakított egyedi, “bepattintós” illesztési megoldás. Az SRP tetőprofillal készülő tetőszerkezet vízzáróságát megfelelő alátéthéjazattal és javasolt tetőhajlásszögek betartásával kell biztosítani. A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú épületekhez.


Elegáns megjelenés – gyors és egyszerű szerelés. Legnagyobb újdonsága, hogy az acél sklemez alapanyagól .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése