Falvarrás technológia

Spirálos rendszer épületszerkezetek megerősítésére. Boltozatok, boltövek, íves falak esetében a falvarrás úgynevezett húzott öv kialakítására is kiválóan alkalmas. Alkalmaztuk már nagy blokkos épület gyengén vasaltságából és a salakblokkok térfogatváltozásából eredő mozgások elviselésére, javítására.


Társaságunk a Brutt Saver szerkezetmegerősítő technológiát is . Falvarrás mint technológia több évtizede sikerrel alkalmazzák. Ezek falba, kőbe, horonyba vagy furatba való rögzítésére a tixotróp, nem zsugorodó, injektálható, kétkomponensű, cementalapú ragasztót. Rendszergazda, forgalmazó: GEO'Kft. Megoldás: falvarrás , szerkezetmegerősítés, statikai megerősítés, falrepedés javítás, statikai rehabilitáció, repedésöltés, rögzítés, Brutt Saver technológia.


Helisystem redszerrel) BEVEZETÉS. Először külföldön ismertük meg e technológiát , majd kivitelezőként itthon is alkalmaztuk. Műemlék felújítási munkáink során gyakran találkoztunk meggyengült, megrepedt szerkezetekkel, melyek megerősítésre szorultak. Ezen problémákra a korábban alkalmazott hagyományos eljárás, melynek során a meggyengült szerkezeti elemeket mereven, szinte elmozdulásmentesen fogatták meg, . Az épület repedések kijavításának egyik - talán a leghatékonyabb - módszere a Brutt-Saver repedésöltéses technológia. Nagyon fontos, hogy először mindig a repedés okát kell kideríteni és megszüntetni, s csak az ok megszűntetése után ( általában a süllyedési folyamat megállítása után) érdemes a repedések . A „felszerkezet” helyreállítása.


A sérült felszerkezetek helyreállítása is történhet többféle módon, illetve több megoldás együttes alkalmazásával: - falvarrás , - pántolás, - repedések újratelítése,. Forgáshiperboloid hűtőtorony. A statikai megerõsítések többségénél alkalmazhatóak a nagyszilárdságú korrózióálló acélból készített spirál elemek. Tartószerkezet-rekonstrukciós Szakmérnöki Képzés . A jellegzetes spirál alak a hidegalakítással és csavarással történõ gyártási eljárás eredménye.


A rendszer alapja a korrózióálló, rugalmas spirál, azaz a. Technológiai szempontból a legegyszerűbb erősíteni. A falvarrás szerepe általában a letört falszakaszok közötti mechanikai kapcsolat helyreállítása. Egy olyan esetet mutatunk be, ahol a falban. A technológia lényege, hogy a tervezett helyen a meglévő alap alá egy kb.


Ez után bevasalják és kibetonozzák a cölöpfejet. Ez most már megfelelő támaszkodást biztosít az épület alapjainak, és biztosítja a jövőbeli repedésmentességet. Az esetek leírásánál, a számítási módok közlése nélkül, a helyzet és a teljesítendő feltételek ismertetése után inkább, a választott technológia részletezésével foglalkozom. Amennyiben a helyreállítandó repedések süllyedésből adódnak, a falvarrás önmagában nem elégséges a probléma megszüntetésére.


A dermesztett beton szerkezetek megjelenési formái, alapvető technológiai variációk ismertetése fotók, modellek és fázisképek segítségével. A kompozitok használata ma már egy bevált megerősítő technológia , amelyet meglévő, vasbeton, tégla és fa szerkezetek. Jól ismert tény, hogy az erősített vakolat gyártására hagyományosan alkalmazott technológiák jelentősen növelik a falak. Gépeink lehetőséget adnak arra, hogy a vakolatmentes falba a spirált cm-es mélységű horonyba vagy furatba tudjuk elhelyezni.


E technológia használható falrepedések rögzítésére, koszorúval nem rendelkező épületeknél a koszorúk utólagos pótlására, vastagabb burkoló kövek rögzítésére, boltívek megerősítésére. Repedés, falvarrás , injektálás. Szerkezet-rehabilitáció.


Betontechnológia, betonminőség-ellenőrzés. Károsodott beton, vasbeton szerkezetek diagnosztikája, szerkezetek javításának megtervezése. Idomacél beépítése acél szerkezetekbe, vagy kiváltásokba. Brut Saver típusú falvarrás készítése a speciális technológia teljeskörű alkalmazásával, minden mellékmunkával kompletten. Ajánlatkérő válasza: A falvarrásos technológia egy termék, amelynek technológiája a termékismertetőben megtalálható.


Az esetleges falrepedéseket kiváltó ok a tereprendezéssel történő csapadék víz elvezetéssel, az esőcsatornák rendbetételével megszűnt, illetve megszűnik. A műszaki leírásban szereplő falvarrás.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése